banner
   15/10/2014 - 08:03h

Coneixes el Ganoderma Lucidum?

Doncs és un bolet, un bolet de soca que té parents per tot el planeta. Del que parlem avui, el Ganoderma Lucidum, té l’origen a les muntanyes de la Xina i el Nepal i degut a la seva raresa no ens havia arribat fins que s’ha aconseguit trobar la manera de cultivar-lo ecològicament i en grans quantitats, ja que la majoria de les seves propietats es troben en les espores, això fa que calguin molts bolets per tenir una miqueta d’aquesta pols increïble.
 
Moltes malalties tenen el seu origen en el desequilibri de les funcions corporals a causa de l’acumulació de toxines dins de l’organisme. El Ganoderma Lucidum pot ajudar al cos a eliminar aquestes toxines i a enfortir el nostre sistema immunològic a més de regular tres sistemes basics com son el sistema nerviós, el sistema immunològic i el sistema circulatori.

El Ganoderma Lucidum és usat com a remei natural per a dolències com la psoriasis, l’hepatítis, l’hipertensió, l’artritis o la bronquitis, entre d’altres. La medicina tradicional xinesa també utilitza des de fa més de 4000 anys el Ganoderma Lucidum o Lingzhi per l’estimulació de la vitalitat i la longevitat i, més recentment, per combatre la debilitat, l’insomni, les úlceres gàstriques, els desordres immunològics, la diabetis o les malalties cardiovasculars.

Estudis científics recents també han demostrat que el Ganoderma Lucidum té propietats anticancerígenes, contra la leucèmia, activitats anti-aging i antimicrobiana/antiviral

Una altra de les grans virtuts és que al Ganoderma Lucidum no se l’hi coneix cap mena de contraindicació ni toxicitat, el poden             prendre des dels més petits als més grans, a cada un els donarà un cop de mà en el que necessitin (concentració, memòria, vigor....). Sabeu què és i com actua el què els metges anomenen “adaptògen”?, doncs us recomano que ho demaneu al senyor Google, el Ganoderma és un dels onze adaptògens naturals descoberts fins el dia d’avui i el més potent.

A Occident podem trobar Ganoderma Lucidum en forma de comprimits en herbolaris especialitzats, l’efectivitat en els seus beneficis es basa en un consum mínim diari i prolongat en el temps, això ha generat que algunes empreses hagin desenvolupat productes on el seu consum no ens suposi cap canvi en els nostres costums, ara el podem trobar a punt per consumir barrejat amb begudes com ara cafè, xocolata o diversos tipus de te.

Et convidem a provar-los gratuïtament, i que els puguis conèixer amb més profunditat, concerta una trobada, no te’n penediràs!

Beusalut. Tel. 626586699 - 600750982
 
COMENTARIS
Jo tinc un petit cultiu de reishi a casa
Josep Pou, 21/10/2014 a les 21:58

Ja fa més de un any que cultivo Reishi. Ecològic i més fresc impossible... compro les llavors a una empresa dels Hostalets de Balenyà, els de boletsdesoca.com. Fresc fa una olor molt bona, i ara a la tardor també en trobo al bosc. Jo el prenc laminat i afegit a una infusió.

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.