16/05/2017 - 12:12h

Acaba la temporada del tennis taula escolar

 
Aquest dissabte passat va finalitzar el Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula 2016-2017 amb la disputa de la darrera prova individual al pavelló Llandrius de Camprodon.  
 
En el Nivell A va guanyar Albert Oliva (CTT Roda de Ter) per davant de Daniel Tura (CTT Arbúcies), Arnau Miarons (Vic TT) i Gerard Romera (TT Torelló). Al Nivell B es va endur el torneig Gerard Moret (TT Camprodon) per davant de Mouslim Benhari (TT Torelló), Núria Cabana (TT Camprodon) i Pau Oriol (TT Torelló). I en el Nivell C va guanyar Soran Edingloh (TT Torelló) per davant de Marc Suñer (TT Camprodon), Blanca Martín (CTT Roda de Ter) i Narcís Estrach (TT Camprodon).

En aquest últim torneig hi van participar fins a 36 jugadors i es va aprofitar per repartir les samarretes de record pels que han participat tota la temporada i els premis especials, que van recaure a: Jürgen Edingloh del Torelló el premi a la regularitat, Gerard Romera del Torelló a la progressió, Jordi Solà del Sant Quirze al millor debutant, Quim Portet de Sant Vicenç premi a l’esfoç, Blanca Martín del Roda de Ter a la constància, i al TT Sant Vicenç el premi a l’esportivitat.

A la temporada, hi han participat un total de 86 jugadors diferents.

 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.