17/05/2017 - 09:59h

El Centre Ghedina de Vic cuida el teu cos amb fisioteràpia, logopèdia i teràpies específiques

 
Fa més de tres dècades, des de l’any 1985, el Centre Ghedina de Vic treballa per atendre a cada pacient de manera personalitzada, entenent-lo de manera més complexa i aplicant-li els tractaments més adients segons les necessitats particulars.
 
Al capdavant del centre hi ha Roberta Ghedina, Llicenciada en Lingüística, Fisioterapeuta Col. 58 i Logopeda Col. 2865. En les seves dècades d’experiència en el camp del tractament neurològic, ha aplicat els seus coneixements del sistema nerviós per entendre els dolors que pugui patir el pacient i poder oferir la millor solució en cada cas.

Neurorehabilitació i logopèdia

Al Centre Ghedina són especialistes en el tractament de pacients que hagin patit un ictus o paràlisi facial. En aquests casos, la fisioteràpia i la logopèdia incideixen en la rehabilitació dels moviments i del llenguatge per recuperar totalment o parcialment les habilitats perdudes.

Classes setmanals per autoeducar els pacients

Al Centre Ghedina també trobareu classes setmanals de gimnàstica, adient per a persones que vulguin fer servir el seu cos de manera més eficient i evitar que les visites al fisioterapeuta es converteixin en cròniques. 

Per exemple de microgimnàstica, amb moviments suaus i estiraments o les classes del Mètode Feldenkrais, on l’alumne aprèn a fer un ús més eficaç de la musculatura per tal de moure’s amb menys esforç i sense dolor, prevenint les molèsties musculars i articulars. D’aquest mètode també es fan tallers específics de dues hores els divendres i dissabtes. També hi ha classes setmanals de Calistènia, on es fa servir el pes del propi cos per tonificar-lo amb moviments més llargs i sense l’ús d’aparells.

Teràpies específiques

Algunes teràpies específiques i exclusives del Centre Ghedina són la Teràpia Neural i la Somatic Experiencing. A la Teràpia Neural, es punxa al pacient una solució de procaïna i sèrum fisiològic que permet regular el sistema nerviós i que suposa un tractament de base per a qualsevol pacient. La Somatic Experiencing, el que vol és alliberar el cos de petits traumes que originen el dolor crònic. En tots els casos, les imparteixen professionals especialitzades en la matèria. I una tercera tècnica és el Massatge Metamòrfic, en punts específics de peus i mans, que es fa en capes i que permet regular les alteracions psicològiques i emocionals per millorar la qualitat de vida de cada pacient. 

Ghedina, centre de fisioteràpia i logopèdia
C/ Gelada, 19,
baixos - Vic
Tel. 931155709 - 649446292
www.centreghedina.com 


Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.