18/05/2017 - 09:13h

A punt la Setmana Cultural al Casal Cívic de Torelló

El Casal Cívic de Torelló, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran En Marxa, ja té a punt el programa d’activitats de la seva Setmana Cultural, que tindrà lloc entre els dies 22 i 26 de maig.
 
Els primers actes seran el dilluns 22 de maig, amb una caminada a les 8 del matí, amb esmorzar a Can Batista (2 euros). El mateix dilluns, a les 4 de la tarda, sessió de Play Back.

Els actes seguiran el dimarts 23 de maig, a partir de les 4 de la tarda, amb una representació de teatre a càrrec del grup de teatre del Casal i amb la direcció Jaume Magem, es representarà l’obra “A trossos”. Hi haurà xocolata desfeta i coca.

Pel que fa als actes del dimecres 24 de maig, començaran a les 12 del migdia, amb una missa al santuari de Rocaprevera.   A partir de  2/4 de 2 del migdia, tindrà lloc un dinar a la seu del Casal (13 euros per persona). I a partir de les 4 de la tarda, Assemblea General del Casal Cívic. Es brindarà amb cava i pastes per a tots els assistents.

Els acte de la Setmana Cultural del Casal Cívic de Torelló seguiran el dijous 25 de maig, a partir de les 4 de la tarda, amb un gran concert amb les actuacions de la Coral Casal Gent Gran Mossèn Guiteras del Casal de  Vic i la  Coral Ges del  Casal de Torelló. Hi haurà pastes i un xarrup de vi dolç per als assistents.

Finalment, divendres 26 de maig, a les 4 de la tarda, campionats de jocs i lliurament  de premis. Després, serà el torn del ball amb la música del grup “MTI”.

A més, durant tota la setmana es podrà visitar una exposició de treballs i activitats  del  Casal.

Les persones que vulguin participar en les activitats de la Setmana Cultural del Casal Cívic de Torelló, cal que s’apuntin a la Consergeria del Casal (carrer Rocaprevera, 31).  

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.