18/05/2017 - 09:18h

La Quiropràctica: una professió entre la medicina convencional i la medicina alternativa

 
La quiropràctica s’emmarca dins la medicina convencional. Els doctors que exerceixen aquesta especialitat han cursat les mateixes hores lectives a la universitat que els metges convencionals, tot i que els doctors quiropràctics s’han especialitzat en la manipulació espinal (ajustament) a la columna vertebral i treballen per corregir les interferències que pateix el sistema nerviós, primordialment derivades de l’estrès quotidià, que ens sol comportar malestars físics i dolors de tota mena.
 
La quiropràctica i la medicina alternativa també s’interrelacionen en el sentit que la quiropràctica no utilitza fàrmacs per la curació del cos i afirma que el cos té un sistema d’auto regeneració si el sistema nerviós està funcionant al 100%. 

Són els doctors quiropràctics, com el Doctor Max Bolté del Centre Quiropràctic Vic, els que vetllen perquè tinguem una columna vertebral sana i, d’aquesta manera, un estat de salut òptim 

Si pateixes de mal de cervicals, dorsals, lumbars, ciàtica, migranya, vertigen, insomni, nerviosisme, hiperactivitat, infeccions, refredats freqüents, cansament, estrès crònic, ansietat, depressió, pèrdua de força a les extremitats, artrosi, osteoartritis, formigueig, etc., la quiropràctica et pot ajudar a guanyar salut i per tant, aconseguir una millor qualitat de vida.

Ara que arriba el bon temps per fer esport i exercici a l’aire lliure, és un moment ideal per revisar-te la columna vertebral i la dels teus familiars, siguin petits o grans

L’objectiu és aconseguir un sistema nerviós amb un funcionament correcte i un enfortiment del sistema múscul esquelètic, que us protegirà de les lesions i evitarà que us poseu malalts.

Per a més informació consulta la nostra pàgina web www.quiropracticavic.com o truca’ns al telèfon 93 8854066.

CQV
Centre Quiropràctic Vic
C/Arquebisbe Alemany, 27. Entl. B - Vic
Tel 93 885 40 66
www.quiropracticavic.com
 


Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.