18/05/2017 - 09:23h

La música clàssica omplirà de bones melodies el cap de setmana a Sant Boi de Lluçanès

 
Aquest cap de setmana, dissabte 20 de maig i diumenge 21 de maig, els amants de la bona música clàssica tenen una cita per partida doble a Sant Boi de Lluçanès, amb dos concerts organitzats pel Grup d’amics de la música clàssica de Sant Boi de Lluçanès.
 
El dissabte 20 de maig, a partir de les 7 de la tarda, l’església de Sant Boi acollirà la sisena edició del Concert de Primavera. Els protagonistes del concert seran un Quartet i tres solistes del Conservatori del Liceu de Barcelona.

A la primera part, protagonisme pel Quartet Arion, una formació, amb vocació divulgativa, que vol apropar el seu repertori (des del barroc fins al segle XX) a tot tipus de públic. Nascuda al setembre de l’any 2016, al concert de Sant Boi interpretarà peces de Mozart, Barber, Mascagni, Piovani i Gardel.

La segona part del VI Concert de Primavera comptarà amb l’actuació de la mezzosoprano Salina Aleksandrova, el baríton Ferran Albrich i la pianista Soojong Joo. S’hi escoltaran peces de Mozart, Massenet, Gounod i Messager.

Les entrades pel VI Concert de Primavera es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament i a Cal Peret Vigatà de Sant Boi i en altres establiments d’Alpens, Olost, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau i Sant Quirze de Besora. Les anticipades tenen un cost de 6 euros i el mateix dia del concert valdran 8 euros.

Diumenge, a la plaça Nova de Sant Boi

Diumenge 21 de maig al migdia, la música omplirà els carrers de Sant Boi, amb un concert popular a la plaça Nova, al bell mig del poble. Els protagonistes seran els membres de la Banda de l’Escola de Música de Vic (EMVIC), que interpretaran un concert basat en músiques de pel·lícules.
 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.