28/07/2017 - 09:26h

Erik Merino abandona per accident el triatló d'Alpe d'Huez

 
El triatleta de Muntanyola, Erik Merino (CN Reus Ploms) va participar ahir dijous en el “Alpe d’Huez Long Distance Triathlon”.
 
En el segment ciclista, en la baixada del ultim port, va avançar un camió i en el següent revolt va sortir-se de la carretera i va tocar amb la tanca metàl.lica. Per sort va poder evitar la caiguda, ja que anava a molta velocitat, però la roda del darrere va quedar punxada.

El de Muntanyola va intentar reparar-ho però l’aire de la bombona de C02 no va entrar dins la càmera d’aire i no va poder inflar la roda. Al final es va haver de retirar quan només quedaven 18 quilòmetres per acabar a bici i estava lluitant per les primeres posicions.

En declaracions postcursa explicava que “és una llàstima el que ha passat, he arriscat una mica avançant el camió i he pres massa ràpid la corva. Per sort no venia ningú de cara ja que em podia haver fet molt de mal. L’any que ve hi tornarem amb més ganes, les curses són així i no passa res”. 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.