28/07/2017 - 09:38h

El Vikus's-Femení Osona ja té perfilada la pretemporada

 
Un cop va quedar definida la plantilla del primer equip per aquesta temporada, la direcció esportiva del club ha acabat de concretar la pretemporada i les inscripcions dels equips a les diferents competicions.
 
Enguany, el Femeni Osona tindrà 20 equips en competició, la majoria en les lligues de la Federació Catalana de Bàsquet i els equips de les jugadores més joves, en la lliga del Consell Esportiu d’Osona.

Precisament aquesta setmana la Federació Catalana ha portat a terme els sorteigs dels grups i calendari de partits de les fases que permeten accedir al màxima nivell de competició a Catalunya en categories Infantil, Cadet i Junior. Per la seva part, el Femení Osona hi tindrà un equip en categoria Infantil i un altre en categoria Cadet. Les jugadores d’aquests equips ja han estat entrenant aquest mes de juliol i reprendran la preparació a partir del 21 d’agost.

El primer cap de setmana de setembre es disputarà la lligueta de categoria Cadet i el Femení Osona Taronja ha quedat inclòs en el grup 4 com a cap de sèrie. El dia 1 de setembre rebrà la visita del CB Sabadell i el dia 3 del mateix mes jugarà a la pista del CB Granollers. La competició es en format lligueta i només accedeix a la màxima competició el primer de cada un dels cinc grups d’aquesta fase.

Per la seva part, l’equip Infantil Taronja també ha estat inclòs en el grup 4 de la seva categoria, juntament amb CB Sant Joan Despi, CB Sant Quirze Valles, CB Sant Cugat i CB Cornellà-A. La competició es disputarà del 6 al 10 de setembre i el Femení Osona jugarà a casa davant CB Sant Cugat (07/09) i CB Sant Quirze (09/09). Contra la resta de rivals hi jugarà fora de casa ja que l’equip osonenc no estava designat com a cap de sèrie.

En quan a altres informacions de l’actualitat esportiva del club, la seva jugadora Erola Aliberch ha estat convocada per la Federacion Española de Baloncesto per participar en la concentració de jugadores nascudes al 2004 (U13F) en el seu programa “Operacion Talento” que inclou 30 jugadores escollides de tot l’estat espanyol, en una estada a localitat d’Almagro (Ciudad Real).

També aquest començament de la nova temporada esportiva, el club farà una estada esportiva de l’1 al 3 de setembre i participarà en la 33a edició del Torneig BBVA de bàsquet amb equips inscrits a totes les categories i nivells de competició que es celebrarà del 8 al 10 del proper mes de setembre. 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.