01/08/2017 - 11:41h

Nadina Riera jugarà a la Divisió d'Honor amb el Girbau Vic TT

 
La calldetenenca, Nadina Riera, vinculada al Vic TT des que es va iniciar en el tennis de taula com a benjamina, després de 3 anys sense competir per motius d’estudis i professionals, ho tornarà a fer a l’equip del Girbau Vic TT de la Divisió d’Honor estatal, per aportar la seva experiència com a jugadora d’elit.
 
L’entrenador d’aquest equip, Lluís Peix, va ser l’encarregat de presentar la nova i important incorporació al grup de joves jugadores, que van aconseguir l’ascens de categoria.

Durant la seva trajectòria, de més de 16 anys en el tennis de taula, la Nadina Riera, ha treballat sempre la preparació tècnica en el Vic T.T. i la preparació física a Fitness Vic, com la resta de jugadores d’élite de l’entitat vigatana.
 
Nadina Riera va aconseguir èxits estatals i internacionals en la seva etapa de formació, entrenada per Joan Cussó, i  amb només 14 anys ja va passar a formar part de l’equip de la màxima divisió estatal del Vic T.T.
 
Com a jugadora de l’equip absolut del Vic TT, va guanyar la Superlliga estatal (2007), la Copa de la Reina (2007 i 2014), el Campionat de Catalunya per equips (2006, 2007, 2010 i 2013) i el de dobles (2010) i fou subcampiona de la competició europea per equips ETTU Cup (2007).  En la seva llarga etapa amb el Vic Tennis Taula, només va fer un parèntesi de dues temporades del 2010 al 2012 on va jugar a la superdivisió amb el CTM Burgos.
 
Ara, la Nadina Riera, malgrat que haurà de compaginar l’esport amb la seva feina professional, serà un reforç de luxe per l’equip format per Noa Muñoz, Nerea García, Sílvia Coll i Raquel Larrubia, que essent encara juvenils les dues primeres i alevines de 1r any, la Sílvia i la Raquel, van aconseguir l’històric ascens a la Divisió d’Honor Estatal, entrenades per Lluís Peix.
  

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.