01/08/2017 - 11:48h

“Amb una cadira salvaescales pots donar un gran impuls a la teva qualitat de vida”

 
Marc Guiu és el gerent de l’empresa Impulsa Salvaescales
Impulsa Salvaescales és l’empresa líder a Catalunya en la venda, instal·lació i manteniment de cadires salvaescales. Com que són especialistes, poden oferir solucions personalitzades per a cada client i sempre garantint eficàcia i fiabilitat en les seves actuacions. Per conèixer de primera mà com treballen a Impulsa Salvaescales hem parlat amb el seu gerent, Marc Guiu. 
 
Marc, les cadires salvaescales Impulsa es poden instal·lar a tot arreu?

Gairebé qualsevol tipus d’escala, sigui recta, amb corbes o dividida en segments, té un model de cadira salvaescales Impulsa que s’hi pot adaptar. Són cadires fiables, amb un sistema d’ús amb molts anys d’història. Però com que cada cas i cada escala és diferent, a Impulsa oferim assessorament tècnic sense compromís. Els nostres tècnics vindran a casa seva, valoraran les diferents opcions, prendran les mides exactes de la seva escala i l’aconsellaran sobre la cadira salvaescales que millor s’adapti a les seves necessitats.

Quant val una cadira salvaescales Impulsa?

Les cadires salvaescales Impulsa estan a l’abast de totes les butxaques, no estem parlant d’un producte de luxe. A la nostra empresa som conscients que cada vegada hi ha més gent del nostre país que necessita aquests productes i treballem per fer-los assequibles per a tothom. Els preus varien depenent de les característiques específiques de cada projecte i del model i les opcions escollides. A partir de només 2.700 euros tothom pot gaudir d’una cadira per moure’s entre les diferents plantes del seu habitatge.

Quant temps trigueu a fer la instal·lació?

A Impulsa intentem que el temps de muntatge sigui el menor possible. Cada casa té les seves particularitats, però podem trigar des de dues hores en el cas d’una escala recta o diverses hores més en escales amb corbes o amb canvis d’inclinació. Evidentment, els nostres tècnics abans de marxar sempre comproven que la cadira salvaescales funcioni perfectament i li faran una demostració de funcionament per resoldre-li qualsevol dubte. I, és clar, també ens comprometem a deixar l’escala tan neta com l’hem trobada en arribar.
 


Quina garantia oferiu en els vostres productes?

Totes les nostres cadires salvaescales tenen 2 anys de garantia directa del fabricant. A més, com que som conscients que de la nostra feina depèn la qualitat de vida de molta gent, els nostres productes són instal·lats i manipulats per professionals contrastats i amb una gran experiència. També disposem d’un servei de manteniment ràpid i eficaç que li permetrà estar tranquil i segur del bon funcionament de la seva cadira salvaescales. Som un equip compromès, ens agrada la nostra feina i sabem com atendre les necessitats dels nostres clients.

Quin és el vostre punt fort com a empresa?

Sempre intentem anar un pas per davant de la resta d’empreses en matèria de qualitat i servei, per això només treballem amb les millors marques. La nostra feina ajuda al fet que moltes persones aconsegueixin la llibertat de moviments que mereixen en la seva vida domèstica. Amb una cadira salvaescales podem donar un gran impuls a la seva qualitat de vida. Com que som especialistes en cadires salvaescales podem oferir una àmplia gamma de solucions per superar totes les barreres arquitectòniques exteriors i interiors que afecten l’accessibilitat, tant de gent gran com de persones amb la mobilitat reduïda.

A Impulsa Salvaescales l’ajudaran a trobar la millor solució per les escales de la seva llar. Si voleu més informació o teniu algun dubte més podeu trucar al telèfon 934224171 i parlar amb algun dels tècnics de l’empresa o bé visitar la pàgina web www.impulsa.cat

 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.