01/08/2017 - 13:58h

Activitats d'agenda del mes d'agost a Osona

 
En la següent notícia podeu consultar les activitats d'agenda previstes durant el mes d'agost als pobles i viles de la comarca. Especial protagonisme per les festes majors a molts municipis osonencs. 
 
DIMARTS, 1 D'AGOST
 
De l’1 al 14 d’agost.- La biblioteca està de Festa Major! Quina meravella de llotja. Sorteig de cadires reservades al balcó de la Biblioteca per escoltar el concert de l’Orquestra Maravella del dia 16 d’agost a la tarda en una posició privilegiada i amb sorpresa inclosa. Totes les persones que utilitzin el servei de préstec de la Biblioteca durant aquests dies podran omplir una butlleta per entrar al sorteig. Biblioteca Municipal de Manlleu.
 
Festa Major de Torelló.- A 2/4 d’11 del matí, a la plaça Nova. PASSANT DE GEGANTS I NANS amb els GRALLERS DE LA COLLA GEGANTERA DE TORELLÓ i la cobla LA FLAMA DE FARNERS. A 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de la Vila. BALLS DE GEGANTS I NANS amb la cobla LA FLAMA DE FARNERS. A 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Vella. DOBLE AUDICIÓ DE SARDANES, a càrrec de les cobles MARAVELLA i LA FLAMA DE FARNERS. A les 7 de la tarda, als jardins Vicenç Pujol. SHAKE, SHAKE, SHAKE, CIRC a càrrec de la Cia. PAKIPAYA. A les 8 del vespre, a la plaça Nova. CONCERT de Festa Major, a càrrec de l’orquestra MARAVELLA. A les 9 del vespre, a la zona de darrere el pavelló. SOPAR AL REVÉS. Cadascú es porta el primer i el segon plat. Per als comensals, consumicions a preu de crisi. Després de sopar. NIT MEDIOCRE amb música a l’alçada de l’ocasió a càrrec dels Deixebles PD. A les 10 de la nit, a la plaça Germà Donat. CORREFOC, a càrrec dels DIABLES DEL GES. Colla convidada SERPENTS DE MANLLEU. A les 11 de la nit, a la plaça Nova. BALL amb l’Orquestra MARAVELLA. Al finalitzar la Nit Mediocre, a la zona de darrere el pavelló. MATALASSADA POPULAR (tothom amb sac, aïllant, matalàs o el que sigui i a dormir a terra). Torelló.
 
10h.- Presentació del parc de lleure caní. Davant de l’Institut Martí i Pol, Roda de Ter.
 
17h.- Estiu Jove. Taller d’atrapasomnis. Plaça de les Pedretes, Santa Eulàlia de Riuprimer.
 
DIMECRES, 2 D'AGOST
 
Festa Major de Sant Esteve de Granollers de la Plana. A les 20:30h del vespre a Les Escoles es celebrarà un concurs de bitlles catalanes. Hi haurà arbitratge imparcial i està obert a tothom i a totes les edats. En acabat es servirà un ressopó per a tots els participants i animadors. Gurb
 
Festa Major de Torelló.- A partir de les 12 del migdia, a la zona de darrere el pavelló. ESMORZAR DE GERMANOR i JOC D’ALGO. A les 4 de la tarda, a la plaça Vella. VIII CAMPIONAT MUNDIAL DE PEDRA-PAPER-TISORES. A les 6 de la tarda, a la zona de darrere el pavelló. DEIXEBLE D’ACER i JOCS DIVERSOS. Torelló.
 
10h - 13h.- Art&Gastronomia. Visita guiada pel museu, contemplar la ciutat des del campanar i visita a la casa Riera Ordeix. Museu Episcopal de Vic.
 
18h.- Taller infantil de banderoles per la Festa Major. A càrrec d’Anna Masià. Al Pavelló, Vidrà.
 
19h.- La precarització laboral en el sector del lleure. A càrrec d’Oriol Pintos. Espai col·lectiu La Clota, Vic.
 
20h.- Festes de Sant Albert. PREGÓ DE LES FESTES: ELS PROGRAMES I LES FESTES a càrrec del Sr. Isaac Pérez Fajardo. INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ: PROGRAMES DE LES FESTES (des de 1930 fins a 2016). Seguidament es servirà un cava d’honor. Museu de l’Art de la Pell, Vic.
 
DIJOUS, 3 D'AGOST
 
Festa Major de Tavèrnoles.- 12:00h Missa Solemne en honor a Sant Esteve. 13:00h Aperitiu i arrossada popular a l’Envelat. Tavèrnoles.
 
17h a 19h.- Estiu Jove. Pista lliscant i berenar a la fresca. Piscina municipal, Santa Eulàlia de Riuprimer. 
 
21h.- Vespres musicals: Carla. Bar Restaurant l’Atlàntida, Vic.
 
21h.- Festes de Sant Albert. SOPAR DE GERMANOR. Mongetes, pollastre, pa i vi. El restaurant “El Petricó” s’encarregarà del pollastre i “El Cigronet” de les mongetes. Cal que porteu plats, coberts, vasos… Es podran comprar gelats a la “furgo” de la XIXO que s’instal·larà al parc. A les 10 de la nit, CONCERT I BALL AMB CAFÈ TRIO. Bassa dels Hermanos, Vic.
 
21.30h.- Caminada nocturna. Plaça de l’Ajuntament, Sant Vicenç de Torelló.
 
DIVENDRES, 4 D'AGOST
 
Del 4 d’agost al 10 de setembre.- Allò que ens uneix als estels / pintura, dibuix, Elena Kervinen. Temple Romà, Vic.
Fes-te Jove 2017.- 21.30h CANTABARS sortida de la plaça Cantabars (Dalt Vila) i arribada al passeig del Ter (zona esportiva). Inscripcions al Casal Popular Boira Baixa de 18.00h a 00h a partir del dissabte 29 de juliol i fins el dijous 3 d’agost. 02.00h CONCERT amb SIXTUS (versions, Osona) i DJ Kaz7hor (Manlleu). Al passeig del Ter (zona esportiva). Manlleu.
 
12h a 13h.- Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor. Hi podreu trobar el servei de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC), que té com a finalitat defensar als consumidors i els seus drets. L’oficina us resoldrà qualsevol dubte sobre polítiques de consum. Plaça de l’Amistat, Gurb
 
18h.- Taller de macramés per fer decoració per la festa major. A càrrec d’Anna Masià. Pavelló, Vidrà.
 
A partir de les 18.30h.- Arribada del Carquinyoli. Festes de Sant Albert. A 2/4 de 7 de la tarda al Parc de la “Bassa del Hermanos”. CONCERT INFANTIL COMPANYIA HOMENOTS amb l’espectacle: ELS HOMENETS. A 2/4 de 8 de la tarda. ENCIERRO INFANTIL amb xupinazo, càntics i moltes corregudes. A les 9 del vespre. CERCAVILA amb la Xaranga DAMM-ER i a continuació. ARRIBADA DEL CARQUINYOLI. Col·locació al balcó i balls de gegants, voltejador i castell dels Sagals d’Osona. Seguidament, Concert de versions amb BOYS-DAMM. Hi haurà servei de bar i entrepans a preus populars durant tota la tarda, vespre i nit. Bassa dels Hermanos, Vic.
 
19h.- Carpe Birrem: Festival de la Cervesa Artesana. www.carpebirrem.com. Plaça del Cap, Moià.
 
20h.- Inauguració de l’exposició: ICARDI. Art i Ciència. Imma Vall i Josep Vall. Lloc: Sala d’exposicions de Can Puget. Baixada de la Fidela, 1-3, Manlleu.
 
21h.- Espectacle teatral per a les nits d’estiu. 1977, a càrrec de CorCia Teatre. NITS DE TEATRE AL #MuseudelTer. TEATRE + SOPAR: Consulteu menús i preus. Aforament limitat. Import de l’entrada: 16 euros. Lloc: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2, Manlleu.
 
22h.- Nits de música a la fresca. Plaça de l’Era, Castellcir.
 
DISSABTE, 5 D'AGOST
 
Aplec de Sant Salvador d’Avencó. Missa, vermut i arrossada popular. Aiguafreda.
 
Fes-te Jove 2017. 15h MIGDIADA POPULAR Al passeig del Ter (zona platgeta embarcador). 16h CIRCART Poesia, pintura, tallers, acrobàcies i malabars; prova el que més t’agradi! Concurs ‘Pintor Jove’, inscripcions abans de començar i a festejovemanlleu@gmail.com. Actuacions musicals amb HILIGHT & FIRE WARRIORS SOUNDSYSTEM (reggae, Osona), RESILIÈNCIA (rap, Manlleu) KESIKOU(versions, Osona). Al passeig del Ter (zona embarcador). 21h CONCERT AMB SARA HEBE (rap, Argentina) i BOTIFARRADA. Al passeig del Ter (zona esportiva). 22.30h CONCERT amb COMBO CALADA (rumba, rock, reggae, cúmbia, Albacete), AUXILI (reggae, País Valencià), MAFALDA (reggaecore, País Valencià), GRESKA  (ska, reggae, Osona), PD’s FES-TE JOVE (temazos, Manlleu). Al passeig del Ter (zona esportiva). Manlleu.
 
Festa Major de Sant Esteve de Granollers de la Plana. A les 21h es farà la XIX Caminada Nocturna. La sortida i l’arribada serà a Les Escoles. L’acabarem amb un piscolabis. Gurb.
 
Festes de Sant Albert. A les 10 del matí. Sortida des de l’estació de tren DESCOBRIM EL BARRI DEL CARRER DE GURB. Visita guiada pel nostre barri on descobrirem la història, el patrimoni i les curiositats del barri del Carrer de Gurb, a càrrec del Sr. Xavier Cervera. A les 4 de la tarda al Museu de l’art de la pell ELS ANIMALS D’EN QUEL. Activitat educativa per a la canalla (recomenat per a nens de 4 a 10 anys). GIMCANA + ACAMPADA FAMILIAR al Parc de la “Bassa del Hermanos” de 6 a 9 de la tarda, Gimcana amb inflables per a totes les edats. A 2/4 de 10 del vespre, ESPECTACLE D’HUMOR I IMPRO-SHOW. A 2/4 de 11 de la nit, PARTIT DE BUBBLE FOOTBALL, I VOLEIBOL. CONCURS DE PIJAMES I DE DECORACIÓ DE TENDES D’ACAMPADA. Carrer de Gurb, Vic.
 
Festa Major d’Olost.- Baixada de Carretons. Lloc: Camp de futbol vell. Horari: A partir de les 6 de la tarda. Concentració a les 5 de la tarda Descripció i requisits: Consultar el cartell i les bases. XX Caminada Nocturna. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 10 del vespre. Inscripcions, mitja hora abans. Preu: 4 euros. Descripció: Caminem enrere. 20 anys de la caminada nocturna. A l’arribada hi haurà Xocolatada de Cal Fondista per a tots els participants. Olost.
 
Festa Major de Seva.- 9h a 21h, al camp de tir, entrenaments de Tir al Plat. A les 16h, a la plaça de la Creu, 7a Gimcana ‘Un Joc d’Ous’ (a partir de 16 anys en grups de 4 persones. Inscripcions fins els dijous 3 d’agost a Ca La
 Glòria, preu: 25 euros). Durant el dia al Club Tennis Seva, 2n Campionat de 12h de Pàdel. Seva. Festa Major de
 
Tavèrnoles.- 17:30h Torneig de futbol. Lloc: Camp de futbol. 21h Botifarrada a l’Envelat. Preu: 5 euros. Seguidament actuació del grup d’havaneres Barcarola. Tavèrnoles.
 
9h a 20h.- LI Concurs de Pintura ràpida de Moià. XXXIII Concurs de Dibuix Ràpid (inscripcions planta baixa de Can Carner – entrada pel Casal. Moià.
 
11h.- Festa de cloenda del 5è Campus Roda Futbol. Al camp de futbol municipal, Roda de Ter.
 
15.30h.- Festa Major de Vilanova de Sau. XV Campionat de botifarra. Botifarra a 6 dats. Trofeu per al 1r, 2n i 3r classificats, pernil, llonganissa, cava i vi. Inscripcions a l’Ajuntament de Vilanova de Sau fins al 4 d’agost. (Tel. 83 884 70 06). Preu anticipada: 5 euros amb consumició. Preu el mateix dia: 7 euros amb consumició. Sala polivalent de l’Ajuntament, Vilanova de Sau.
 
17h.- Visita guiada al centre històric de Vic. Oficina de Turisme, Vic.
 
19h.- Carpe Birrem: Festival de la Cervesa Artesana. www.carpebirrem.com. Plaça del Cap, Moià.
 
19h.- Animació infantil. Plaça Major, Rupit i Pruit.
 
19h.- David Viñolas trio. ArtdePas. Plaça de la Noguera, Vic.
 
21h.- Festa Major de Múnter. El grup de teatre Atlàntida de Folgueroles representarà l’obra “No em toquis la flor” de Lluís Coquard. En acabar, coca i xocolata per a tothom. Teatre de Malla.
 
21h.- Espectacle teatral per a les nits d’estiu. 1977, a càrrec de CorCia Teatre. NITS DE TEATRE AL #MuseudelTer. TEATRE + SOPAR: Consulteu menús i preus. Aforament limitat. Import de l’entrada: 16 euros. Lloc: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2, Manlleu.
 
21h.- Sopar a la fresca amb bany nocturn. Instal·lacions del CE Moià, Moià.
 
21.30h.- Cantada d’Havaneres amb el grup Terra Endins. Parc Municipal, zona llac, Moià.
 
22h.- VIII Festival de música Marcos Redondo. Dani Claret i Pau Codina, duet de violoncels. A la Capella de la Pietat, Viladrau.
 
DIUMENGE, 6 D'AGOST
 
Fes-te Jove 2017. 16h JOCS TONTOS Al passeig del Ter (zona embarcador). Inscripcions abans de començar, equips de 4 persones. A partir de 14 anys. Les persones menors hauran de presentar una autorització que es pot descarregar a www.festejovemanlleu.cat. 21h 11a CAMINADA NOCTURNA sortida i arribada al passeig del Ter (zona embarcador). Inscripcions fins el dissabte 5 d’agost a l’embarcador del Ter. Places limitades. Preu: 5 euros. 00h CINEMA A LA FRESCA Apte per a tots els públics. Al passeig del Ter (zona embarcador). Manlleu.
 
Festa Major d’Olost.- III Torneig de Futbol Sala. Lloc: Pavelló. Horari: De les 9 del matí fins a les 6 de la tarda. Preu: 12 euros. Descripció i requisits: Consultar el cartell i les bases. 4 hores de natació. Lloc: Piscina Municipal. Horari: De les 6 de la tarda a les 10 del vespre. Descripció i requisits: Grups màxims de 15 persones. Inscripcions a la piscina municipal. Partit de futbol de solteres contra casades. Lloc: Camp de futbol. Horari: A partir de les 8 del vespre. Descripció: Celebració del 25é aniversari del partit solteres contra casades. Olost.
 
Festa Major de Seva.- 9h, al camp de tir, Campionat de tir al plat. 11h, al camp de futbol, inici del torneig de 12 hores de futbol. Inscripcions el dimarts 1 d’agost a les 19h al camp de futbol. Preu per equip de 150 euros més 20 euros de fiança. Seva.
 
Festes de Sant Albert. ARROSSADA A SANT MARC. A les 12 del migdia, PARTIT DE FUTBOL, per a totes les edats. A les 2 de la tarda, REPARTIMENT DE L’ARRÒS. A les 4 de la tarda, INFLABLES REFRESCANTS AMB AIGUA. Vic.
 
Festa Major de Tavèrnoles.- 21h Sopar de Tornaboda. Cal trucar al Restaurant Fussimanya per reservar. (Tel. 938122188). Tavèrnoles.
 
8.30h.- Caminada. Sortida des del pavelló, Vidrà.
 
11h.- 1r diumenge a la vora del Ter. LA COLÒNIA RUSIÑOL. Visita guiada de 2h. Explicarem l’evolució històrica de la colònia tot fent referència a multitud d’aspectes, de caire econòmic, polític o social així com la seva relació amb l’artista modernista Santiago Rusiñol. Preu: 5,50 euros i Club Súper 3: 3,50 euros. Lloc de trobada: Colònia Rusiñol ( sortida 68 de la C-17 i continuar en direcció a Manlleu per la ctra. BV-4608 km 21)
 
11h.- Festa Major de Múnter. Missa de Festa Major. Tot seguit hi haurà aperitiu i sorteig de postres i cava a les escoles de Múnter. Església de Múnter. 
 
11h.- Viladrau et sorprèn. Descobreix les plantes remeieres amb una bruixa de Viladrau. A càrrec d’Eva Vilageliu. Sortida des de l’Espai Montseny, Viladrau.
 
11.30h.- L’Esperit del Ter. Visites teatralitzades a càrrec de CorCia Teatre. Descobreix com era el treball en una fàbrica de filatura amb en Quim o l’Assumpta, els nostres Esperits del Ter. Import de l’entrada: 5 euros. Lloc: Museu del Ter. Pg. del Ter, 2, Manlleu.
 
12h.- Visita comentada al Jaciment Ibèric i Medieval de l’Esquerda. Davant del Museu Arqueològic de l’Esquerda, Roda de Ter.
 
19h.- The Mimmigreska Band. ArdePas. Fusió de Mimmiskious i Greska versionant clàssics jamaicans. Plaça del Carbó, Vic.
 
20.15h.- Cinema: El bebé jefazo. Vine a gaudir del bon cine al Cinema Ateneu de Balenya. Preu 3 euros amb crispetes i begudes. Pots reservar els teus packs per whastapp al 691061760. Disponible ja la nova T-SOCI que et permet gaudir de 4 packs de peli + crispetes + begudes per 10 euros. Teatre Municipal l’Ateneu, Balenyà.
 
DILLUNS, 7 D'AGOST
 
Del 7 al 9 d’agost.- I Torneig de Pàdel de Festa Major d’Olost. Lloc: Zona Esportiva. Horari: En funció de les parelles. Preu: 10 euros per parella. Descripció: Categories masculí, femení i mixt | Nivells B i C. S’adjuntaran bases en el moment de la inscripció. Inscripcions a torneigpadelolostfm17@gmail.com. Olost.
 
Del 7 al 18 d’agost.- La biblioteca està de Festa Major! Intercanvi de llibres. Si tens llibres que ja has llegit vine a canviar-los per altres que t’agradin. De les 15.30 h a les 20.30 h, a la Biblioteca Municipal de Manlleu. El dia 12 d’agost es farà la parada a la plaça Fra Bernadí, d’11 h a 13.30h. Biblioteca de Manlleu.
 
Festivitat de Sant Albert. A les 7 del matí, TRONADA. A les 9, XOCOLATADA. A les 10, JOCS DE CUCANYA. A les 11 FESTA DE L’ESCUMA. A les 12, Als 4 cantons,VERMUT CONCERT amenitzat per GOTS DE TUBA. A les 7.30 del vespre, Acompanyament del Sant fins a l’església del Carme amb els Lluïsos de Taradell. A les 8 del vespre, OFICI SOLEMNE cantat per la soprano Dolors Lozano i que acabarà amb el cant dels Goigs de Sant Albert. El PENÓ ha estat confiat a la PILAR NAVARRO COTRINA i les borles a PERE SERRABASA NAVARRO i a la MÒNICA SERRABASA NAVARRO. Acabada la missa s’acompanyarà el Sant fins al seu altar i seguidament serenata davant el balcó de la pendonista. A les 10 de la nit a la Plaça Andreu Colomer. SARDANES amb la Cobla LLUÏSOS DE TARADELL. Hi haurà pica-pica. Carrer de Gurb, Vic.
 
Fes-te Jove 2017. 16.30h CAMPIONATS 3x3. 3x3 futbol, 3x3 voleibol, al passeig del Ter (zona embarcador). 3x3 bàsquet, a l’Institut del Ter (arborètum). 20h BOTIFARRADA POPULAR PRE-BINGO Al passeig del Ter (zona embarcador). 22h GRAN BINGO DE FES-TE JOVE Al passeig del Ter (zona embarcador). Porta la teva cadira i taula! Manlleu.
 
Festa Major de Seva.- 21.30h, a la plaça de la Creu, botifarrada popular (preu: 5 euros, tiquets a Ca La Glòria fins el dissabte 5 d’agost). 22.30h, a la plaça de la Creu, pregó de Festa Major a càrrec de Carles Vilaró, conegut com en Carlos l’Agutzil. A continuació, Showmag, actuació de màgia, inici del ‘Joc de la Seva’. Seva.
 
DIMARTS, 8 D'AGOST
 
Festa Major de Cantonigròs.- 17:00h Taller de decoració infantil. Cantonigròs.
 
Fes-te Jove 2017. 18h ELS 296 DE MANLLEU 7a cursa vertical al campanar. Sortida de la Plaça Fra Bernadí. Inscripcions prèvies a festejovemanlleu@gmail.com i a l’embarcador del Ter. Places limitades. 21h NIT HAWAIANA Festa tropico-hawaiana. Sopar de pinxos a la brasa (amb opció vegana), còctels i música tropicals i moltes sorpreses més. Vine vestit/da de hawaià/na i et regalarem un xarrup! Al passeig del Ter (zona embarcador). 22.30h 5è TORNEIG DE ‘BIRRAPONG’ Al passeig del Ter (zona embarcador). Inscripcions abans de començar. Places limitades. Tot seguit... segueix la NIT HAWAIANA Al passeig del Ter (zona embarcador). Manlleu.
 
Festes de Sant Albert. A les 9 del matí, MISSA en sufragi dels veïns i devots que han mort durant l’any. A 2/4 de 8 de la tarda a la Plaça Andreu Colomer, ESPECTACLE INFANTIL GENERAL BUM-BUM de la companyia TEATRE TOT TERRENY. Tot seguit, pa amb tomàquet i embotits per acomiadar les festes. Quan es faci fosc, PASSADA DELS FEIXETS i COMIAT DEL CARQUINYOLI. Vic.
 
Festa Major d’Olost.- Donació de Sang. Lloc: Espai Perot Rocaguinarda. Centre Cívic (Escoles, 2). Horari: De 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre. Olost.
 
Festa Major de Seva.- 11h, plaça de la Creu, V Gimcana Jove (de 8 a 15 anys, grups de 4 persones acompanyades d’un adult. Inscripcions gratuïtes al Tennis fins el dilluns 7 d’agost). 17h, a la Pista Poliesportiva, I Campionat de Dòmino. 18.30h, a la Pista Poliesportiva, concurs de postres (caldrà portar-les a la Pista Poliesportiva abans de les 18h). Seva.
 
DIMECRES, 9 D'AGOST
 
Festa Major de Cantonigròs.- 21h Pregó a l’envelat, i tot seguit El Petarrot. 23h Teatre a càrrec de Societat Baixa. Cantonigròs.
 
Fes-te Jove 2017. 16.30h a 21.30h 7è TORNEIG FUTBOL 7 MIXT Al camp municipal d’esports de Manlleu (organitza: Àngels Caiguts). 23h 3r GRAN CONCURS “LA COLLA FES-TE JOVE” Participació per colles, inscripcions a festejovemanlleu@gmail.com i abans de començar. Al passeig del Ter (zona embarcador). Tot seguit... ESCENARI BOIG Al passeig del Ter (zona embarcador). Manlleu.
 
19h.- Espectacle familiar “ El cavaller capgròs” amb titelles i humor, de la companyia Clown a la clown. Exterior de la
biblioteca municipal, zona llac, Moià.
 
DIJOUS, 10 D'AGOST
 
Festa Major de Cantonigròs.- 11h Be wáter my friend. Activitat d’aigua al parc del poble. 16h Campionat de Botifarra. Preu: 5 euros per persona. 21h Caminada nocturna. Pa amb tomàquet a l’arribada. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 10h, Piscina Rocòdrom. Vine a provar d’escalar a la piscina. 16h, Pavelló 3x3 Bàsquet Hostal Collsacabra. 5a edició. 18h, Pavelló Partit de casats vs solters. 20h, Pavelló Zumba. Vine a provar una classe de zumba!22h, Plaça Nova Caminada nocturna. L’Esquirol.
 
Fes-te Jove 2017. 16.30h a 21.30h 7è TORNEIG FUTBOL 7 MIXT Al camp municipal d’esports de Manlleu (organitza: Àngels Caiguts). 21h SOPAR POPULAR: 16 ANYS DE FES-TE JOVE Inscripcions prèvies a l’embarcador del Ter. Vine amb la samarreta de Fes-te Jove més vella que tinguis i fes-te una foto al nostre photocall! Al passeig del Ter (zona embarcador). 23.30h PD’s FES-TE JOVE ALL-STARS (Temazos, Manlleu). Al passeig del Ter (zona embarcador). Manlleu.
 
Festa Major d’Olost.- Campionat de Botifarra. Lloc: Casal dels Avis. Horari: A les 4 de la tarda. Olost.
 
Festa Major de Seva.- 10.30h a 14h, a les Piscines, jornada de portes obertes amb inflables aquàtics. 16h a 20h, a les Piscines, un dia diferent a la piscina, ‘Pool Party’ amb discomòbil (entrada: 5 euros, inclou un refresc). 22h, a la Pista Poliesportiva, Quina a la fresca. Seva.
 
Moià. A partir de les 12 del migdia, a la plaça de les Eres (aparcament Hospital Residència), i a partir de les 7 de la tarda, a la plaça Major, Festa de la Cabra d’Or: A les 12 del migdia, a la plaça de les Eres batalla entre francs i els soldats de l’Emir de Còrdova. S’ha de portar roba que es pugui embrutar i una samarreta blanca que es pugui pintar. A la plaça Major, a partir de les 7 de la tarda, explicació teatralitzada de la llegenda i sortida a peu cap al Castell de Sant Andreu. Sopar de carmanyola, jocs de nit, música amb Vizuri de Cardona i DJ per acabar la nit. Moià.
 
11h.- Missa a Sant Llorenç Dosmunts, amb vermut. Rupit i Pruit.
 
18h a 21h.- Donació de sang. Al Consultori, carrer Pare Claret, 3, Viladrau.
 
21.30h.- Mostra de pastissos i jazz amb el grup MG Paradise. Hi haurà un petit obsequi pels qui portin pastís. al Pavelló, Vidrà.
 
DIVENDRES, 11 D'AGOST
 
De l’11 al 18 d’agost. La biblioteca està de Festa Major! Exposició. LA BIBLIOTECA TREU ELS LLIBRES PELS BALCONS. La Biblioteca engalana els balcons per commemorar els 100 llibres llegits pel Club de lectura de la Biblioteca. Manlleu.
 
Festa Major de Cantonigròs.- 09.30h Matinal esportiu al camp de futbol. Inscripcions mitja hora abans. 17h Cinema alternatiu a l’Esplai. 23h Nit de Micro obert. Demostra l’artista que portes dins. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 10.30h, Casal de la Santa Creu Campionat de dòmino. 17h, Plaça Nova Taller de swing. 19h, Plaça Nova Danses del món. 21h, Plaça Nova Sopar Popular i Pregó. Seguidament, Plaça Nova Festa dels 70 i 80. L’Esquirol.
 
Fes-te Jove 2017. 17h XERRADA-DEBAT: FESTES MAJORS ALTERNATIVES I AUTOORGANITZADES. Compartim experiències! Al passeig del Ter (zona embarcador). 19h TAST DE CERVESES ARTESANES amb Pilster, cervesa artesana Boira Baixa i Cervesa Montseny. Places limitades. Al passeig del Ter (zona embarcador). 21h CONCERT AMB LA OTRA (cantautora, Madrid) i BOTIFARRADA. Al passeig del Ter (zona esportiva). 22.30h CONCERT amb CHRONIK (punk-rock, Manlleu), HOFFMAESTRO (ska, reggae, tecno, funk, country, Suècia), ROBA ESTESA (folk calentó, Camp de Tarragona), GERMANES BORROKA (PD’s, Manlleu). Al passeig del Ter (zona esportiva). Manlleu.
 
Festa Major d’Olost.- Pregó de Festa Major a càrrec de Domi Correas. Lloc: Centre Cívic, Espai Rocaguinarda. Horari: A 2/4 de 8 del vespre. Descripció: Avanç d’un llibre que s’editarà per sant Jordi. “Anar a estudi”. Correfoc i Castell de focs. Lloc: Plaça Major. Horari: A 2/4 d’11 de la nit. Descripció: Consultar reglament i recorregut. Olost.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 7 de la tarda, al Local del Centre, presentació del llibre “Sant Boi de Lluçanès fragments d’històries” de Daniel Muntanyà Buchaca i fotografies de Josep Martínez Castro. A continuació proclamació de Daniel Muntanyà Buchaca com a fill predilecte. Acabarem l’acte amb poesies i cançons. Tot seguit inauguració de l’Exposició a càrrec dels alumnes de l’escola de pintura de Sant Boi a la Sala d’art Joan Ferrer. A partir de les 6 de la tarda al consultori mèdic, AMB UNA VEGADA NO N’HI HA PROU, VINE A DONAR SANG! A 2/4 de 12 del vespre, a la Plaça de l’Església, Campanades de Festa Major. Tot seguit, Corre-Bars. Sant Boi de Lluçanès.
 
Festa Major de Seva.- 10.30h, a la Font del Sors, Jocs de Cucanya pels més petits. 22h, a la plaça de l’Església, Rua de Carnaval amb Batukada. 23h, a la Pista Poliesportiva, VII Carnaval d’estiu per a totes les edats. A continuació, Orquestra Diversiones + Discomòbil. Seva.
 
11h.- La vida quotidiana a l’Edat Mitjana. Museu Episcopal de Vic.
 
19h.- Cinema infantil. Espai Joan Font, Rupit i Pruit.
 
21h.- Espectacle teatral per a les nits d’estiu. 1977, a càrrec de CorCia Teatre. NITS DE TEATRE AL #MuseudelTer. TEATRE + SOPAR: Consulteu menús i preus. Aforament limitat. Import de l’entrada: 16 euros. Lloc: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2, Manlleu.
 
21.30h.- Festa Major Manlleu 2017. Teatre “El malalt imaginari” de Molière, en versió completa i lliure del Teatre Centre. Comèdia en tres actes que ironitza sobre un ric marxant hipocondríac que ho és tant fins al punt de voler casar la filla amb un metge en comptes de deixar que l’amor sigui l’impuls cap al matrimoni. Import de l’entrada: 15 euros i 12 euros socis i menors de 18 anys. Lloc: Espai Rusiñol. C. Rusiñol, 56, Manlleu.
 
21.30h.- Nit d’estels al castell de Montesquiu. Introducció al coneixement del cel, observació d’astres a ull nu i de planetes amb telescopi. Es comentarà de manera amena i didàctica la història de l’observació del cel i les llegendes relacionades amb algunes constel·lacions. Places limitades. Inscripcions: nitdestels@fusic.org. Castell de Montesquiu.
 
DISSABTE, 12 D'AGOST
 
Festa Major de Cantonigròs.- 09.30h Elaboració de capgrossos i Xocolatada a la plaça. 10.30 h Gas a la burra. Sortida amb motos i quads. 16h Campionat del truc. Preu: 5 € per persona. 17h Bicicletada popular. Inscripcions mitja hora abans a l’envelat. 23h Festa Jo Visc Cantoni. A càrrec dels DJ’s del poble. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 10h, Parc de la petancaTaller de samarretes. 10h, Camp del tir Entreno del tir al plat. 10h, Sala rodona Taller de billar. 11h, Bar la Cope Demostració de Billar. Amb Josep Maria Mas. 12h, Local d’entitats Inauguració exposició col·lectiva. 15h, Camp del tir Tirada local al plat. 18h, Davant de l’hostal Cursa Popular. No t’oblidis de venir disfressat! 20.30h, Església Concert de la Coral Loreley: Collsacabra, conte de fades. 23.30h, Pavelló Nit de versions. L’Esquirol.
 
Fes-te Jove 2017. ENTERRAMENT DE LA BÓTA. 21h SOPAR POPULAR Per equips (851 i 850). Amb VERSOTS a càrrec de la Colla de Diables Serpents de Manlleu. A la plaça Cantabars (Dalt Vila). 22h CORREFOC a càrrec de la Colla de Diables els Serpents de Manlleu i els Diables d’Argentona. Pels carrers de Dalt Vila. 23h CONCURS DE TITIUS A la plaça Cantabars (Dalt Vila). Tot seguit... RUA Animada per PD RATLLES i PROVES 850 vs. 851 La llegenda continua! Sortida de la plaça Cantabars (Dalt Vila) i arribada al passeig del Ter (zona esportiva). 1h FI DE FESTA amb  PD RATLLES (PD’s, Manlleu) i DJ SENDO (Sants, BCN). Al passeig del Ter (zona esportiva). Manlleu
 
Festa Major d’Olost.- Espectacle infantil “Disco baby”. Lloc: A la Font Gran. Horari: A les 12 del migdia. Descripció: Jocs, balls i coreografies de danses i cançons de tots els temps. Ball amb Jordi Bruch. Lloc: A la plaça Major. Horari: A les 11 de la nit. Va de Tort. Lloc: Concentració a la piscina amb Tambòrian’s Percussió. Horari: A partir de les 6 de la tarda. Seguidament, Concert de Gislèn & Mar. Lloc: Plaça Major. A continuació, Sopar acompanyats de Sonats a Part. Lloc: A la Font Gran I després concerts gratuïts amb: BLÚ VERSIONS / ZOO i Discomòbil amb Dj Capde. Lloc: A la pista. Horari: A partir de les 12. Olost.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 11 del matí, festival a les Piscines Municipals. A les 4 de la tarda, a la Plaça Nova, campionat de truc. A les 7 de la tarda, a la Plaça Nova, 1ª Gran Cadirada. A 2/4 d’11 de la nit, a la Plaça Nova, bingo. Sant Boi de Lluçanès.
 
Festa Major de Seva.- 12h, a la plaça de l’Església, Jaume Barri ‘Animació per a la mainada…i més grandets’. 18.30h, al Jardí dels Sors, concert líric. 22.30h, al casc antic del poble, correfoc amb els diables Foc i Flama, d’Horta de Sant Joan. 00.30h, a la Pista Poliesportiva, nit de concert jove amb Strombers i discomòbil. Seva.
 
Festa Major de Vilalleons.- 18h, Gimcana popular. 22h, concert del grup Metropolitan a l’església. Vilalleons, Sant Julià de Vilatorta.
 
Festa Major de Vilanova de Sau.- 12h, a la Sala polivalent de l’Ajuntament, Tast vi i formatge. Degustació de diferents formatges de proximitat, maridats amb diferents vins catalans. Conduit per la Mariona i l’Adrià de la Formatgeria d’Orís. Inscripcions a l’Ajuntament de Vilanova de Sau del 01/07/17 al 10/08/17 (Tel. 83 884 70 06) o 30 minuts abans. Preu: 8 euros. 16h a 19h, al Camp de ca la Pona, Paint ball. Primer grup: nens de 8 a 13 anys. Horari: de 16:00 a 17:30 h. Segon grup: a partir de 14 anys. Horari: de 17:30 a 19h. Activitat per a tothom que tinguin ganes de passar una estona divertida. (Gratuït). 18:30 h (Sala polivalent de l’Ajuntament), Conte animació El mico i la tortuga. Un comte filipí adaptat que tracta sobre l’amistat. Espectacle de petit format amb música en directe. 23h (Pista poliesportiva), Gran Ball de Festa Major. Nit de gran ball de festa major amb Cafè Trio. Que us farà ballar, salta i gaudir amb les millors cançons. Vilanova de Sau.
 
VIII Festival de música Marcos Redondo. 20.30h, sopar pica pica (18 euros amb reserva anticipada). 22h, Jazz amb Ignasi Terraza Trio i L. Grasso. Masia del Montseny, Viladrau.
 
12h.- La biblioteca està de Festa Major! Conta contes. “EL TRIACONTES” de la companyia deParranda. Per a públic familiar. Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
17h.- Els animals d’en Quel. Museu de l’Art de la Pell, Vic.
 
18h.- Festa Major Manlleu 2017. Cercavila. CERCAVILA DE GEGANTS i CAPGROSSOS acompanyats pel grup ONLY MARCHING BAND. Sortida: davant de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu. Arribada: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
19h.- Siibo Àfrica + Ju. ArtdePas. Plaça de la Noguera, Vic.
 
20h.- Festa Major Manlleu 2017. Pregó. PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec d’Andreu Parareda Sallés, metge pediatre. Acte interpretat en llengua de signes catalana en col·laboració amb l’Agrupació de Sords de Vic i Comarca. Lloc: jardins de Can Puget. Baixada de la Fidela, 1-3, Manlleu.
 
21h.- Espectacle teatral per a les nits d’estiu. 1977, a càrrec de CorCia Teatre. NITS DE TEATRE AL #MuseudelTer. TEATRE + SOPAR: Consulteu menús i preus. Aforament limitat. Import de l’entrada: 16 euros. Lloc: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2, Manlleu. 
 
21h.- Sopar d’estiu: tapes i truites. Es podran portar TAPES VARIADES o TRUITA. Per acompanyar les tapes hi haurà patates i olives i botifarra i cansalada, beguda i postres. Entre tots els col·laboradors hi haurà una rifa. Cal comprar el tiquet abans del 10 d’agost al forn de pa. Preu: 8’50 euros adults / 6 euros nens. Pavelló, Vidrà.
 
22h.- Piscina Nocturna. Piscines municipals, Rupit i Pruit.
 
DIUMENGE, 13 D'AGOST
 
Festa Major de Cantonigròs.- 09h Tir al plat al Pla d’Ardura. 11h Jocs de Cucanya a la plaça del poble. 16h Baixada de carretons, sortida des de Cal Carreter. 21h Sopar a la fresca al camp de futbol. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 11h, Plaça Nova Espectacle Infantil. 16h, Plaça Nova i Carrer Major Baixada de carretons.17.30h, Plaça Nova Gimcana Familiar. 19.30h, Plaça Nova Gimcana Jove. + 16 anys. 22h, Pista Cooperativa Teatre. “Opció múltiple. L’Esquirol.
 
Fes-te Jove 2017. 11h CONCURS D’ARRÒS Al passeig del Ter (zona embarcador). 14.30h DINAR DEL CONCURS D’ARRÒS i sorteig de la gran panera de Fes-te Jove 2017. Al passeig del Ter (zona embarcador). 16h OBRA DE TEATRE L’Enterrament de la Bóta. Al passeig del Ter (zona embarcador). Tot seguit... CAMPIONAT DE BITLLES CATALANES Al passeig del Ter (zona embarcador). Manlleu.
 
Festa Major d’Olost.- Lliscador gegant. Lloc: Concentració al carrer Anicet Salvans. Horari: De les 5 de la tarda a les 8 del vespre. Descripció: Recomanable portar banyador. Cinema a la Fresca. Pel·lícula: La La Land. Lloc: Plaça Major. Horari: A 2/4 d’11 de la nit. Olost.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 11 del matí, a la Plaça Nova, xeringada de colors. A les 3 de la tarda, a la Plaça Nova, campionat de botifarra. A les 6 de la tarda, VII cursa cronometrada pujada al campanar. (Inscripcions a partir de les 5 de la tarda davant de l’ajuntament). Edat mínima: 12 anys. A les 7 de la tarda, al local del centre, cançons populars a càrrec del cor de Sant Boi de Lluçanès. A 2/4 de 10 del vespre, a les Piscines Municipals, sopar jove. (Cal apuntar-se a la piscina fins el dia 10). A 2/4 d’1 de la matinada, a la Plaça Nova, concert i disco-mòbil amb Virus. Sant Boi de Lluçanès.
 
Festa Major de Seva.- 9h, a l’Avinguda 11 de Setembre, Mercat del Trasto. 18.30h, al a plaça de la Creu, Sardanes. 21h, a la Font del Sors, caminada nocturna amb espectacle teatral (preu: 2 euros, inscripcions a Ca La Glòria fins el dissabte 12 d’agost). Seva.
 
Festa Major de Vilalleons.- 10h, trobada de puntaires. 11h, Zumbada. 18h, actuació infantil amb Oriol Bargalló i Cia. i festa de l’escuma. Vilalleons, Sant Julià de Vilatorta.
 
Festa Major de Vilanova de Sau.- 9h (Plaça Serrallonga), Xocolatada. Per als més matiners xocolata i coca de forner. 11h (Pista poliesportiva), Festa infantil. Inflables i festa de l’escuma per a grans i petits. 15h (Sala polivalent de l’Ajuntament). XXXVIII Campionat de truc per parelles. Truc al millor de 3 cames. Trofeu per al 1r, 2n i 3r classificats, pernil, llonganissa, cava i vi. Inscripcions fins al 10 d’agost al restaurant Ferrer de Tall. (Tel. 93 884 70 31). Preu anticipada: 5 euros amb consumició. Preu al mateix dia: 7 euros amb consumició. 19h (Camp de futbol), Campionat de Futbol. Partits de futbol 7 per equips. Inscripcions 30 minuts abans. Premi: una consumició per jugador. 21h (Pista poliesportiva), Cinema a la fresca. Primera sessió (infantil) : Mascotas. 22:45h (Pista poliesportiva), Cinema a la fresca. Segona sessió: Jurassic World. Vilanova de Sau.
 
11h.- 2n diumenge a la vora del Ter. OBSERVACIÓ D’OCELLS DE RIU. Us recomanem que porteu binocles. Preu: 5 euros i Club Súper 3, 3 euros. Lloc: Museu del Ter. Pg. del Ter, 2 (Can Sangles), Manlleu.
 
11h.- Viladrau et sorprèn. El Montseny, terra de bandolers i bruixes. A càrrec de: Educació Ambiental Santa Marta. Sortida des de l’Espai Montseny, Viladrau.
 
11.30h.- L’Esperit del Ter. Visites teatralitzades a càrrec de CorCia Teatre. Descobreix com era el treball en una fàbrica de filatura amb en Quim o l’Assumpta, els nostres Esperits del Ter. Import de l’entrada: 5 euros. Lloc: Museu del Ter. Pg. del Ter, 2, Manlleu.
 
13.30h.- Dinar de Festa Major i a continuació. ball a càrrec de Pere Rico. Per més informació: Llar de Jubilats. Venda de tiquets als ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà (data límit dijous 10/08/2017). Preu: 12,5 euros. Llar del Jubilat ‘Fundació Gallifa’, Sant Hipòlit de Voltregà.
 
18h.- Festa Major Manlleu 2017. Espectacle infantil, a càrrec del grup Xiula, amb l’espectacle “DONEM-LI UNA VOLTA AL MÓN”. Espectacle de música, danses, dinàmiques i animació. Per a infants i públic familiar. En cas de pluja, l’activitat es farà en una altra data. Lloc: passeig del Ter (zona embarcador), Manlleu.
 
19h.- Marta Delmont. Artdepas. Plaça del Carbó, Vic.
 
19.30h.- Festa Major Manlleu 2017. Havaneres a càrrec del grup MAR ENDINS. Hi haurà rom cremat per a tothom! Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
20.15h.- Cinema: Wall·e. Teatre Municipal l’Ateneu, Balenyà.
 
21.30h.- Festa Major Manlleu 2017. Concert a càrrec de JOAN ROVIRA amb la banda Gira Encara tenim temps 2017. Artista revelació dels premis Enderrock 2016. Import de l’entrada: 5 euros. En cas de pluja, el concert es farà en una altra data. Lloc: jardins de Can Puget. Baixada de la Fidela, 1-3, Manlleu
 
Festa Major d’Estiu d’Aiguafreda.- 22h a la Plaça Major Havaneres i cremat de rom a la mitja part. Cantada d’Havaneres amb ‘Els Cantaires de l’Estany’. Gratuït. Aiguafreda.
 
Festa Major de Cantonigròs.- 11h Boixos futbolins. Torneig de futbolí al centre. 17h Concurs de pastissos a la plaça del poble. 21.30 h Quina Quina! a l’envelat. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 11h, Parc de la tirolina Bitlles catalanes. 16h, Plaça Nova Campionat del Truc. 21h, Plaça Nova Havaneres. Amb els havaneros de l’Esquirol. 23h, Pavelló Bicibars. + 18 anys. 24h, Pavelló Nit Blanca. Festa temàtica amb els millors DJ’s del Collsacabra. L’Esquirol.
 
Festa Major Manlleu 2017. Portes obertes Museu del Ter. Horari: de les 11 h a les 14 h i de les 17 h a les 20h. A les 11.30 h, visita teatralitzada L’ESPERIT DEL TER (entrada gratuïta), Manlleu.
 
Festa Major Manlleu 2017. Festa del Serpent de Manlleu. 10.30 h: Caminada del Serpent i representació de la Llegenda. Sortida: passeig del Ter (zona embarcador). 12.30 h: Jocs per agafar gana. Passeig del Ter (zona embarcador). 13.30 h: Dinar popular del Serpent. Preus populars. Passeig del Ter (zona embarcador). 16.30 h: El Serpent dels Menuts:  Inici dels tallers i jocs. Passeig del Ter (zona embarcador). 18.30 h: La llegenda del Serpent de Manlleu i fi de festa del Serpent dels menuts. Passeig del Ter (zona embarcador). 22 h: Aparició del Serpent a la Devesa i inici de l’espectacle. Passeig del Ter (zona embarcador). I fi de festa amb el grup OQUES GRASSES Plaça Fra Bernadí. I seguidament EL SALT DEL DIAMANT! Manlleu.
 
Festa Major d’Olost.- Xeringada de colors. Lloc: Zona Esportiva. Horari: A les 12 del migdia. Descripció: Recomanable portar banyador i samarreta blanca. Campionat de petanca. Lloc: Camp de futbol. Horari: A les 6 de la tarda. Favafest. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 9 del vespre | Sopar popular amb els bars del poble. A les 10 de la nit | Micro Obert. A partir de l’1 de la matinada | Discomòbil a càrrec de La Cràpula i Despertada. Descripció: Compra el tiquet pel sopar a la Paradeta de La Cràpula. Pel micro obert, prepara’t allò que més sàpigues fer i puja a l’escenari. Olost.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 8 del matí, al Parc Font de la Presa, campionat de petanca. (Programes a part) (Inscripcions fins el dia 11, al mòbil 687.658.612 Ramon Jové). A 2/4 de 5 de la tarda, a la Plaça Nova, 10è Campionat de Tennis Taula. A partir de les 2/4 d’11 de la nit, a la Plaça Nova, Havaneres amb el grup Cavall Bernat, remullat amb rom cremat. Sant Boi de Lluçanès.
 
Festa Major de Seva.- 10h, a la Font del Sors, xocolatada i concurs de dibuix (preu: 0.50 euros, tiquets a Ca La Glòria fins el dissabte 12 d’agost). 22h a la Pista Poliesportiva, gran ball de Confetti amb l’Orquestra Parfills i discomòbil. Seva
 
Festa Major de Vilanova de Sau.- 10h (Pista poliesportiva), XVIII Campionat de parxís. Trofeu per al 1r, 2n i 3r classificats, pernil, llonganissa, cava i vi. Inscripcions al Ferrer de Tall. Preu: 5 euros. 16h (Sala polivalent de l’Ajuntament), Classe de Salsa. Dirigida per en Beto de la Salsa. Duració: 2h. 19h (Carrer Escoles), Baixada de carretons. Inscripcions a l’Ajuntament de Vilanova de Sau del 01/07/17 al 10/08/17. (Tel. 83 884 70 06). Podeu descarregar les bases a www.vilanovadesau.cat. Premi: Tres entrades pels Cars Osona. 23h (Piscines), Disco Mòbil - Festa Carib/ Mojitos. Música de tots els estils, acompanyat amb mojitos i caipirinyes. Vilanova de Sau.
 
DIMARTS, 15 D'AGOST
 
Festa Major Manlleu 2017. VISITES AL CAMPANAR DE SANTA MARIA DE MANLLEU. Entrada lliure. Horari: de les 10 h a les 14 h i de les 20 h a les 23 h, Manlleu
 
Festa Major d’Estiu.- 11.45h, Repic de campanes de Festa Major. 11h, Benvinguda al Tritó d’Aiguafreda. L’animal més emblemàtic del Montseny, que ja forma part del bestiari festiu d’Aiguafreda. A l’ermita de Sant Salvador. Seguidament cercavila gegantera fins a la Plaça de la Rectoria. 13h, Vermut popular a la Plaça de la Rectoria a càrrec dels Geganters d’Aiguafreda. 18h, Espectacle infantil al Parc de la Plateria. 23h, Ball de Festa Major. A la Plaça Major. Tots els actes són gratuïts. Aiguafreda.
 
Festa Major de Cantonigròs.- 12h Concurs de tapes i vermut a la plaça del poble. 17h Partit de Casats contra Solters. 22h Trivial de Cantonigròs. Inscripcions mitja hora abans, a l’envelat. I tot seguit tastet de gintònics i música ambient. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- Quan es faci clar...  Desperta general. 8.30h, Plaça Nova Cercavila dels Gegants. 10h, Plaça Nova Xocolatada. Porteu la tassa i la cullera de casa! Tot el matí / Carrer Sant Bartomeu Fira d’artesania. 12h, Plaça Nova Festa de l’escuma. 13h, Davant de l’Ajuntament Sardanes. 16h, Piscines municipals Inflables a la piscina. 18h, Pavelló Concert de festa major. A càrrec d’Orquestra Parfills. 20h, Plaça Nova Sardanes. Amb la Cobla Genisenca. 22.30h Pavelló Ball de Festa Major. Amb l’orquestra Parfills. L’Esquirol.
 
Festa Major d’Olost.- Ofici solemne. Lloc: Església de Santa Maria d’Olost. Horari: A 2/4 de 11 del migdia. Descripció: La coral Noves Veus interpretarà els cants de la missa. A la sortida ballaran els Gegants d’Olost. Sardanes. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 12 del migdia. Descripció: Amb la Principal de la Bisbal. Concert de tarda. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 7 de la tarda. Descripció: Amb la principal de la Bisbal. Ball de nit. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 11 de la nit. Descripció: Amb la principal de la Bisbal. Seguidament. Torna a la discoteca. Olost.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A 2/4 d’1 del migdia, Missa en honor de la nostra Compatrona, la Mare de Déu Assumpta. Cantarà el Cor de Sant Boi i el poble.. A 2/4 d’2 del migdia, a la Plaça Nova, Sardanes amb la COBLA CANIGÓ. A partir de les 7 del vespre, a la Plaça Nova, Ball de tarda amb LA SALSESTA DEL POBLE SEC. A la 2/4 de 12 de la nit, a la Plaça Nova, Ball de nit amb LA SALSETA DEL POBLE SEC. Sant Boi de Lluçanès.
 
Festa Major de Seva.- 11h, missa a l’església. A la tarda al camp municipal de l’Alzina, futbol (16h, femení UE Seva - femení UE Vic, 18h, masculí UE Seva- UD Taradell. 19.30h, al Club Tennis Seva, final del XXX Màster d’Osona. 22h, a la plaça de l’Església, IV Cadirada a la fresca i cloenda del joc de la ‘Seva’. Seva.
 
Festa Major de Vilalleons.- 9h, torneig de botxes de festa major. 10.45h, missa solmene a l’església de Vilalleons. 17h, audició de sardanes amb la cobla Jovenívola d’Agramunt. 19h, cantada d’havaneres amb el grup Ultramar i rom cremat per a tothom. Vilalleons, Sant Julià de Vilatorta.
 
Festa Major de Vilanova de Sau.- 10h (Església de Santa Maria), Missa Solemne. A càrrec del rector Mn. Francesc Basora. 10:30 h (Mirador de la presa del pentà de Sau), Visita a la presa. Inscripcions a l’Ajuntament de Vilanova de Sau fins el 10 d’agost. (Tel. 83 884 70 06). 11h (Parc de l’Església), Vermut popular. Pica-pica i vermut per a tothom ambientat amb els grans èxits de tots els temps. 18h (Pista poliesportiva), Gran Sorteig Popular. Sorteig de 12 premis molt completes, de les quals 3 seran especials amb premis espectaculars, i una quina final que us deixarà bocabadats. Preu del cartró: 10 euros. Vilanova de Sau.
 
Festa Major Manlleu 2017. JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU DEL TER. Horari: de les 11 h a les 14 h i de les 17 h a les 20 h. A les 11.30 h, visita teatralitzada L’ESPERIT DEL TER (entrada gratuïta), Manlleu.
 
10h.- Festa Major Manlleu 2017. 40a edició CURSA ATLÈTICA POPULAR FESTA MAJOR. Cursa sènior 5 km i curses infantils. Inscripcions prèvies per internet: www.olimpicmanlleu.cat. Sortida i arribada: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
11h.- Festa Major Manlleu 2017. X TORNEIG LLAMPEC D’ESCACS de Manlleu. Escola Escacs Osona. Inscripcions: mitja hora abans del torneig. Import: 3 euros. Lloc: Plaça Fra Bernadí,  Manlleu.
 
12h.- Festa Major Manlleu 2017. OFICI DE FESTA MAJOR, presidirà Mn. Ramon Bufí, rector de Roda de Ter. Lloc: Església de Santa Maria de Manlleu.
 
13h.- Festa Major Manlleu 2017. CONCERT-VERMUT a càrrec del guitarrista manlleuenc DIEGO VALLE. Concert flamenc. En cas de pluja, el concert-vermut es farà a la Sala d’exposicions de Can Puget. Aforament limitat. Lloc: plaça Quintana, Manlleu.
 
18h.- Festa Major Manlleu 2017. ACTUACIÓ CASTELLERA a càrrec de les colles NYERROS DE LA PLANA DE MANLLEU i MINYONS DE L’ARBOÇ. Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
19h.- Festa Major Manlleu 2017. PARTIT DE FUTBOL. Trofeu Ajuntament de Manlleu: AEC MANLLEU i RCD ESPANYOL B. Presentació de la plantilla de l’AEC Manlleu. Lloc: Camp municipal d’Esports, Manlleu.
 
21.30h.- Festa Major Manlleu 2017. Concert manlleuencs:  Pep Poblet ( amb Nito figueras & Txell Sust ), Roger Usart, Guillem Roma  i Paula Valls. Una ocasió molt especial per gaudir de quatre grans músics en un sol concert, presentant els seus últims treballs en un espectacle inèdit. Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
21.30h.- Festa Major Manlleu 2017. Teatre “El malalt imaginari” de Molière, en versió completa i lliure del Teatre Centre. Comèdia en tres actes que ironitza sobre un ric marxant hipocondríac que ho és tant fins al punt de voler casar la filla amb un metge en comptes de deixar que l’amor sigui l’impuls cap al matrimoni. Import de l’entrada: 15 euros i 12 euros socis i menors de 18 anys. Lloc: Espai Rusiñol. C. Rusiñol, 56, Manlleu.
 
DIMECRES, 16 D'AGOST
 
Festa Major d’Estiu.- 19h, “Joan Maragall, coratge i cor”. Recital poètic amb Gemma Reguant. Als jardins del Casal Sant Jordi. 23h, Ball “Disco dels 80’s” Revival amb Fem Festa. A la Plaça Major. Tots els actes són gratuïts. Aiguafreda.
 
Festa Major de Cantonigròs.- 11h Ofici solemne en honor al nostre patró, Sant Roc. 12h Cercavila i Sardanes i desfilada de capgrossos. 17h Elecció de pubills i taller de tradicions catalanes. 21h Concert de Guillem Ramisa a la plaça del poble. 23h Concert de fi de Festa Major a càrrec de l’orquestra Titanium. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 11h, Plaça Nova Campionat de Ping-pong. 13h, Barri Sant Roc Sardanes. 16h, Casal d’avis Cafè concert. Blugrass trio. 18h, Barri Sant Roc Jocs de Cucanya. Seguidament, Barri Sant Roc Xocolatada. Porteu la tassa i la cullera de casa! 19h, Plaça Nova Sardanes. 22h, Pavelló Quina. L’Esquirol.
 
Festa Major d’Olost.- Festa dels Gegants. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 12 del migdia, Cercavila pels carrers del poble. A les 2 del migdia dinar popular a la Font Gran. Preu: 5 euros. HolliPujada a Sant Adjutori. Lloc: Concentració a la font del carrer Berga. Horari: A les 7 de la tarda. Les Anxovetes en fresc. Lloc: Plaça Major. Horari: A les 10 del vespre. Descripció: Grup d’havaneres en femení. Hi haurà Cremat de Rom. Olost.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 11 del matí, a les Piscines Municipals, activitats aquàtiques amb inflables i festa de l’escuma. A 2/4 de 6 de la tarda, caminada popular a la bauma de les heures. Cal portar llanterna. A 2/4 d’11 de la nit, a la Plaça Nova, bingo. Sant Boi de Lluçanès.
 
Festa Major de Seva.- 22h, a la plaça de l’Església, Havaneres i rom cremat amb Port-Bo i Havaname. Seva.
 
11h.- Festa Major Manlleu 2017. BICIBARRIS amb el grup d’animació PEP CALLAU i FESTA DE L’ESCUMA. Sortida: plaça Fra Bernadí. Arribada: passeig del Ter (zona embarcador), Manlleu.
 
17.30h.- Campionat de Rummikub. Espai Joan Font, Rupit i Pruit.
 
19h.- Festa Major Manlleu 2017. CONCERT a càrrec de l’orquestra MARAVELLA. Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
20h a 23h.- Festa Major Manlleu 2017. VISITES AL CAMPANAR DE SANTA MARIA DE MANLLEU. Entrada lliure, Manlleu.
 
20.30h.- Festa Major Manlleu 2017. SARDANES a càrrec de la COBLA MEDITERRÀNIA. Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
23h.- Festa Major Manlleu 2017. GRAN BALL amb l’orquestra MARAVELLA. I fi de festa! Lloc: plaça Fra Bernadí, Manlleu.
 
DIJOUS, 17 D'AGOST
 
Festa Major de Cantonigròs.- 14h Arrossada popular a la Font del Faig (13 euros per persona). 17h Sardanes a la Font del Faig a càrrec de Lluïsos Cobla. Cantonigròs.
 
Festa Major de l’Esquirol.- 14h, Font de l’Escudella Arrossada popular. Tarda, Font de l’Escudella Tornaboda. Quan es faci fosc… Jo te l’encendré i Correfoc. Seguidament, Plaça Nova Sardanes. 00h, Pavelló La traca final. Concerts amb  Band-IdoS i Albercocks. L’Esquirol.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 10 del matí, VII cursa popular, per a totes les edats. A les 2 del migdia, dinar a la font de la Prada. A partir de les 4 de la tarda, sardanes amb la COBLA CANIGÓ, a la font de la Prada. A les 9 del vespre, a la Plaça Nova, sopar popular i l’última sessió del bingo.(Inclou el súper bingo i el sorteig del regal als col·laboradors). Sant Boi de Lluçanès.
 
11h-13.30h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Perafita.
 
16h-19h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Prats de Lluçanès.
 
21h.- Sopar i campionat de botifarra. Espai Joan Font, Rupit i Pruit. 
 
DIVENDRES, 18 D'AGOST
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 4 de la tarda, a la Plaça Nova, 7è campionat de domino per parelles. A 2/4 de 6 de la tarda, al camp de futbol, Festa Holi. A partir de les 10 del vespre a la Plaça Nova, 5a. disco-mòbil infantil, a càrrec de Guate Quers. Tot seguit concert a càrrec de “The Couse”. Sant Boi de Lluçanès.
 
11h-13.30h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Viladrau.
 
16h-19h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Vilanova de Sau.
22h.- Quina d’estiu. Espai Joan Font, Rupit i Pruit.
 

DISSABTE, 19 D'AGOST
 
19 i 20 d’agost.- XXI Torneig de fútbol sala ‘Marc Escarrà’. Vidrà.
 
Festa Major d’Estiu.- 19h, Tornaboda. Sardanes amb la cobla “La Principal de Berga”. A les Alzines d’Avencó. 22h, Cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “La, la, land”. Al Parc de la Plateria. Tots els actes són gratuïts. Aiguafreda.
 
Festa Major de Sant Boi de Lluçanès.- A les 5 de la tarda, a la Plaça Nova, Simultànies d’Escacs. A les 5 de la tarda, al pavelló, futbol infantil. A les 7 de la tarda, al pavelló, III torneig de Futbol Sala. Sant Boi de Lluçanès.
 
19h.- Festa Major de Taradell, al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font, INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’ARTISTES LOCALS. A continuació vernissatge. Taradell
 
19h.- BRESCA TRIO. ArtdePas. Plaça de la Noguera, Vic.
 
19.30h.- Concert de Roger Mas. Església de Rupit.
 
23h.- Festa Forever Young. Espai Joan Font, Rupit i Pruit.
 
DIUMENGE, 20 D'AGOST

 
Festa Major de Taradell.- A les 11:30h, al parc de la Font Gran, SARDANES VERMUT amb la Cobla Genisenca. Organitza: Agrupació Sardanista de Taradell. A les 19:00h, al Centre Cultural Costa i Font, obra teatral DE PORC I DE SENYOR SE N’HA DE VENIR DE MENA. Una adaptació lliure d’Eva Molet de l’obra ‘’Mascles’’ d’Albert Llorens i dirigida per Magí Reig i Lluís Presegué. Venda d’entrades anticipades el dia 18 d’agost de 18:00h a 20:00h al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font i una hora abans de la representació. Preu: 10€. Organitza: Gottic Teatre. Taradell.
 
11h.- 3r diumenge a la vora del Ter: LA COLÒNIA TÈXTIL DE BORGONYÀ Preu: 5,50 euros i Club Súper 3 3,50 euros. Lloc: Colònia de Borgonyà, sortida 77 de la C-17 i continuar direcció Borgonyà per la ctra. BV-5226
 
11h.- Viladrau et sorprèn. En Serrallonga i la Sala: mite i llegenda, el bandoler del Barroc. A càrrec de: Educa. Sortida des de l’Espai Montseny, Viladrau.
 
11.30h.- L’Esperit del Ter. Visites teatralitzades a càrrec de Corcia Teatre. Descobreix com era el treball en una fàbrica de filatura amb en Quim o l’Assumpta, els nostres Esperits del Ter. Import de l’entrada: 5 euros. Lloc: Museu del Ter. Pg. del Ter, 2, Manlleu.
 
18h.- Entrega de premis del LI Concurs de Pintura ràpida. Sala infantil del Casal, Moià.
 
19h.- VIC SWING. ArtdePas. Plaça del Carbó, Vic.
 
DILLUNS, 21 D'AGOST
 
Festa Major de Taradell.- A les 17:30h, a la Fundació Vilademany, CONCERT a càrrec de la Coral Vilademany. A les 18:30h, als jardins del Centre Cultural Costa i Font, 4a CRONODIPÒSIT Popular de Taradell. Inscripcions 1 hora abans. Organitza: Taradell.com. A les 21:30h, sortida de la COMITIVA DE L’AJUNTAMENT amb la PUBILLA 2016, Laura Sentmartí i l’HEREU 2017, Francesc Jordà. Acompanyats dels gegants, nans i grallers de la Colla Jove de Geganters de Taradell. A les 22:00h, al Centre Cultural Costa i Font, PREGÓ DE FESTA MAJOR, a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell pel seu 140è aniversari. A continuació proclamació de la Pubilla de Taradell 2017 i brindis de Festa Major. Acompanyaran l’acte l’Esbart Sant Genís i la Cobla Lluïsos de Taradell. Taradell.
 
DIMARTS, 22 D'AGOST

 
Festa Major de Taradell.- A les 17:15h, BICICLETADA POPULAR. Inici a l’aparcament del pavelló. A les 17:30h, PATINADA POPULAR. Inici a l’aparcament del pavelló. Itinerari pel nucli de Taradell. Vine amb patins, patinets, monopatins, cotxets i bicis de rodetes. A les 19:00h, a la Ronda dels Vilademany, BAIXADA DE CARRETONS. Consultar bases específiques. Organitza: Consell de Joventut de Taradell. A les 21:00h i a les 23:00h, a l’Ermita de Sant Quirze (La Roca) “LLINATGES”. Caminada teatralitzada. Preu: 5€. Menors de 5 anys, gratuït. Venda de tiquets al Bar de Can Costa. Aforament limitat. Organitza: Associació Festa d’en Toca-Sons i Canya que no és conya. Taradell.
 
16h-19h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Cantonigròs.
 
DIMECRES, 23 D'AGOST

 
Del 23 al 27 d’agost.- Exposició de Ganxet. Hora: De 11 a 14h i de 17h a 20h. Lloc: Bar de la Llar del jubilat. Balenyà.
 
Del 23 al 27 d’agost.- Exposició de Patchwork. Hora: De 19h a 22h. El diumenge també al matí de 12h a 14h. Lloc: Espai Jove de l’Espai cultural de Balenyà.
 
Festa Major de Balenyà.- 19.30h, Pregó de la festa Major en Honor als 30 anys de gegants. 19.30h, Cercavila amb els gegants dels Hostalets i comparsa musical. Sortida des de la Sala Polivalent de l’Ajuntament, fins a la plaça Josep Espona. 20.45h, a la plaça Josep Espona, Traca d’inici de la Festa, inauguració de la tómbola i les exposicions de Pintura, Patchwork, Ganxet i guarniment dels arbres de la plaça. 21h, a la plaça Josep Espona, Servei de bar i bikinada. 21.30h, a la plaça Josep Espona, Balls tradicionals a càrrec de Randellaires. Balenyà.
 
Festa Major de Taradell.- A les 11:00h, als jardins del Centre Cultural Costa i Font, GIMCANA BANDOLERA. Organitza: El Puntal. A les 17:30h, al Centre Cultural Costa i Font, CONCERT amb l’Orquestra Maravella. Preu: 6 euros. A les 19:00h, als jardins del Centre Cultural Costa i Font, BALLADA DE SARDANES amb l’Orquestra Maravella. A les 19:00h, a l’aparcament del pavelló, FESTA HOLI PARTY. Música i festival de colors. Recomanable portar roba blanca i vella. Col·labora: Consell de Joventut. A les 20:30h, al pati de la Residència Vilademany, SERENATES, a càrrec de l’Orquestra Maravella. A les 21:00h i a les 23:00h, a l’Ermita de Sant Quirze (La Roca) “LLINATGES”. Caminada teatralitzada. Preu: 5€. Menors de 5 anys, gratuït. Venda de tiquets al Bar de Can Costa. Aforament limitat. Organitza: Associació Festa d’en Toca-Sons i Canya que no és conya. Taradell.
 
16h-19h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Tavèrnoles.
 
DIJOUS, 24 D'AGOST

 
Festa Major de Balenyà.- De 9h a 15h, XLIV Concurs de Pintura ràpida de la Festa Major i V concurs de pintura per adults. 11h, a l’església de Sant Fruitós, ofici solemne en honor de Sant Bartomeu. 12h, a la plaça Bosch i Jover, Vermut- Concert de Festa Major. 18h, a la sala de cultura del BBVA, entrega de Premis dels concursos de pintura ràpida. 19.30h, a la plaça Josep Espona, Concert amb l’orquestra Metropol. 21h, a la plaça Josep Espona, Servei de Bar i entrepans de botifarra, bacó i/o formatge. 23h, a la plaça Josep Espona, lliurament dels Premis del concurs de projectes d’entitats de Bon Preu. 23.30h, a la plaça Josep Espona, ball amb l’Orquestra Metropol. Balenyà.
 
Festa Major de Taradell.- Al pavelló municipal d’esports el Pujoló, 15è TORNEIG DE TENNIS TAULA. De 09:00h a 13:00h categoria benjamí (fins a 10 anys) i categoria infantil (d’11 a 14 anys). De 15:00h a 19:00h categoria sènior, 3r TORNEIG DE PING-PONG (jocs a 11 punts). De 15:00h a 19:00h categoria sènior (a partir de 30 anys)Inscripcions fins el 22 d’agost a les oficines del Club Parc d’Esports. Organitza: Tennis taula Mont-rodon i Club Parc d’Esports. A les 18:30h, a davant de l’Ajuntament i pels carrers de la poabcl ió, PREGÓ D’EN TOCA-SONS. A partir de les 20h, a la Plaça de les Eres, L’ENVELAT DE LA PLAÇA DE LES ERES. Organitza: Taradell.com. Tot el vespre: Botifarrada. Venda anticipada consultar-ho al butlletí municipal, els beneficis aniran destinats a l’Associació Sant Tomàs. 20h. Concert i espectacle d’animació infantil a càrrec dels Homenets. 21:30h. Espectacle de circ, malabars, bombolles... a càrrec de Cerca Circ. 22:30h. Concert de versions amb All Covers. 00:30h. Discomòbil amb Gigi Langostino. Taradell.
 
11h-13.30h.- Parada del Bibliobús Puigdon. Prats

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.