banner
   22/09/2017 - 18:08h

L'Atlàntida acull diumenge l'acte central de la campanya pel Sí a Osona

 
Aquest diumenge 24 de setembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre, la sala Ramon Montanyà del Teatre Atlàntida de Vic acollirà l'acte central de la campanya pel Sí del referèndum de l'1 d'octubre. L'acte començarà amb una cançó interpretada per les dues corals del Canigó i l'Orfeó. Intervindran: Peyu, Joan Coma, Marta Rovira i el president de l'ANC, Jordi Sànchez. L'acte finalitzarà amb les corals interpretant el Cant de la Senyera i Els Segadors.

   22/09/2017 - 14:27h

Activitats d'agenda del cap de setmana a Osona

 
Arriba un nou cap de setmana farcit d'activitats de tot tipus als pobles i viles de la comarca. A més dels actes de la campanya del referèndum de l'1 d'octubre, especial atenció a les festes majors, per exemple a Roda de Ter o a Sant Pere de Torelló. També teniu un interessant Mercat del Trasto ben a prop d'Osona, a Sant Joan de les Abadesses. A 'llegir més', trobareu totes les activitats d'agenda previstes per aquest cap de setmana.

   22/09/2017 - 14:19h

Tona amb el referèndum, aquest diumenge acte central de campanya

 
La Taula de Tona pel Referèndum, entitat que agrupa tots els partits i entitats de Tona a favor de la celebració del referèndum del proper 1 d'octubre, organitza aquest diumenge 24 de setembre a la tarda l'acte central de la campanya a Tona.

   22/09/2017 - 10:12h

Tret de sortida al 13è Torneig Obertura de Futbol Sala del Consell Esportiu

 
El passat dimarts 19 de setembre es va iniciar el Torneig d’Obertura a les instal·lacions del Castell d’en Planes de Vic. El seu principal objectiu, a banda de ser un punt de trobada ideal per a desconnectar i gaudir amb un grup d’amics, és fomentar la pràctica d’activitat física en l’àmbit del lleure.

   22/09/2017 - 10:04h

Manlleu disposa d'un punt de recollida de signatures per la moció de censura contra la directiva del Barça

La moció de censura iniciada per Agustí Benedito contra l'actual directiva del Barça encara el tram final, tot i que el club i Benedito no es posen d'acord sobre el termini que tenen per entregar les signatures dels socis. A la nostra comarca, a Manlleu, hi ha un únic punt de recollida de signatures. 

   22/09/2017 - 09:54h

Destacada participació de jugadors olímpics a l'Open Internacional de Vic

 
(Foto: Marc Sellés).- Els dies 23 i 24 de setembre, al Pavelló Municipal d’Esports “Castell d’en Planes”,  se celebrarà la 32a edició de l’Open Internacional de Vic i Osona XIII Adaptat-Gran Premi Diputació de Barcelona de tennis taula.

   22/09/2017 - 09:42h

La UVic-UCC ret homenatge a Carles Capdevila posant el seu nom a l’estudi de ràdio

 
La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya va retre un sentit homenatge a Carles Capdevila posant el seu nom a l’estudi de ràdio de la UVic. Amb aquest gest, la Universitat i la Facultat d’Empresa i Comunicació volen reconèixer el llegat periodístic i humà de Carles Capdevila, alhora que posen el seu mestratge com a exemple per a les futures generacions de periodistes.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.