16/05/2017 - 11:34h

Isern, 65 anys al teu costat

 
Des d’una petita botiga a Roda de Ter fins a l’actual seu de l’empresa, un edifici intel·ligent a Vic
La història d’ISERN comença el maig de 1952, quan Ramon Isern Oliver, amb només 21 anys va obrir una petita botiga de venda i reparació d’aparells de ràdio a Roda de Ter. Ramon Isern havia nascut a Tavèrnoles, de família de pagès, i va estudiar la carrera que en aquell temps s’anomenava de “Radiotécnico” mentre treballava de delineant a l’empresa Bracons i Riera.

   09/05/2017 - 10:54h

Rodavic, planxisteria i pintura de vehicles, celebra 25 anys oferint el millor servei

 
L’any 1992 (foto superior) obria portes Rodavic, un taller de planxa i pintura que arriba als 25 anys de vida aportant l’experiència i professionalitat d’aquest quart de segle per ser reconegut com un taller de confiança i prestigi pels seus clients.

   25/04/2017 - 11:35h

Obre NYC Moda, amb grans descomptes de promoció

 
Acaba d’obrir portes al carrer Verdaguer número 21 de Vic, NYC Moda, un establiment de roba infantil, d’home i de dona amb una gran relació qualitat - preu en totes les peces tèxtils de la botiga.

   19/04/2017 - 09:16h

La roba adequada per a cada disciplina de dansa

 
Hi ha raons importants per a utilitzar la roba adequada en cada disciplina de la dansa. L’ús apropiat de la vestimenta, mitges, mallots i sabatilles, és important no només per la comoditat d’un mateix sinó perquè els instructors vegin si els moviments es duen a terme correctament. 

Redaccio   01/03/2017 - 10:05h

El pa més saludable a l’obrador d’Artipà

 
Tenir cura de la nostra salut a través de la bona alimentació és una de les tendències que, cada vegada, s’imposen més a la nostra societat. La necessitat de menjar productes naturals i saludables és un repte que afronten cada dia a Artipà, l’obrador artesà del carrer de Gurb de Vic especialitzat en l’elaboració de productes de qualitat superior i lliures d’additius, cent per cent naturals.

   22/02/2017 - 09:34h

Aromateràpia, saps què és?

L’aromateràpia, dins de la disciplina de les Teràpies Naturals, consisteix en l’ús dels olis essencials, que s’extreuen d’una gran varietat de plantes aromàtiques amb finalitats terapèutiques. El terme “aroma” al·ludeix al fet que cada oli posseeix una olor característica, mentre que “teràpia” fa referència al tractament de malalties. L’aromateràpia no reemplaça a la medicina tradicional sinó que l’acompanya i l’ús dels olis essencials contribueix a millorar la nostra qualitat de vida mentre harmonitza, relaxa o enforteix el nostre cos i ment.

   21/02/2017 - 09:05h

Dolça Il·lusió estrena nou local, amb més ‘xuxes’ que mai!

 
La botiga especialitzada en llaminadures i ‘xuxes’ de tot tipus, Dolça Il·lusió, s’ha traslladat a un nou local per oferir encara millor els seus productes.

   14/02/2017 - 09:08h

Osona Enginyers a favor de l’autoconsum elèctric

 
Perquè cal fomentar l’autoconsum elèctric? 
La raó més important és prendre mesures urgents davant l’amenaça del canvi climàtic. L’energia elèctrica és una de les principals causes de l’augment de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, i per això, és important apostar per aquest tipus d’instal·lacions.

   24/01/2017 - 09:11h

Els entrepans freds més bons i barats de Vic a l’Economat

 
Hi ha dies que no podem dinar com ho fem habitualment o ens ve de gust esmorzar o berenar un bon entrepà. En aquestes ocasions, la millor opció a Vic és l’Economat, al barri de Santa Anna, on trobareu els entrepans freds més bons i barats de la ciutat.

Redaccio   17/01/2017 - 09:36h

Benvinguda a Vic, ICRA!

 
ICRA (Il·lustració Científica, Restauració i Art) és una empresa d’art de Vic engegada per dues rodenques: l’Agnès i l’Aina Amblàs Casals. Us heu preguntat mai qui fa els dibuixos dels museus? Qui en restaura les seves peces? Quins materials s’utilitzen per fer les dues coses? Doncs des de fa 8 anys, les professionals d’ICRA en som algunes dels responsables!

Pàgina 2 de 24
< AnteriorSegüent >

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.