01/08/2017 - 11:48h

“Amb una cadira salvaescales pots donar un gran impuls a la teva qualitat de vida”

 
Marc Guiu és el gerent de l’empresa Impulsa Salvaescales
Impulsa Salvaescales és l’empresa líder a Catalunya en la venda, instal·lació i manteniment de cadires salvaescales. Com que són especialistes, poden oferir solucions personalitzades per a cada client i sempre garantint eficàcia i fiabilitat en les seves actuacions. Per conèixer de primera mà com treballen a Impulsa Salvaescales hem parlat amb el seu gerent, Marc Guiu. 

   01/08/2017 - 11:23h

Cansaladeria Puigdollers es trasllada per millorar el servei

 
Ara són al local del costat, al carrer Major 9 de Tona
La històrica Cansaladeria Puigdollers de Tona, amb 54 anys de vida i tres generacions darrere el taulell, acaba d’obrir portes després d’un trasllat de local per tal de millorar el servei que ofereix als seus clients.

   06/07/2017 - 09:14h

Serveis del Moianès reforma i amplia la seva seu central per millorar l’atenció als clients

 
El grup Serveis del Moianès acaba d’inaugurar la reforma i ampliació de la seva seu central, les oficines situades a la plaça Major de Moià, amb l’objectiu de millorar l’atenció als seus clients i oferir-los una solució personalitzada a les seves necessitats.

   16/05/2017 - 11:34h

Isern, 65 anys al teu costat

 
Des d’una petita botiga a Roda de Ter fins a l’actual seu de l’empresa, un edifici intel·ligent a Vic
La història d’ISERN comença el maig de 1952, quan Ramon Isern Oliver, amb només 21 anys va obrir una petita botiga de venda i reparació d’aparells de ràdio a Roda de Ter. Ramon Isern havia nascut a Tavèrnoles, de família de pagès, i va estudiar la carrera que en aquell temps s’anomenava de “Radiotécnico” mentre treballava de delineant a l’empresa Bracons i Riera.

   09/05/2017 - 10:54h

Rodavic, planxisteria i pintura de vehicles, celebra 25 anys oferint el millor servei

 
L’any 1992 (foto superior) obria portes Rodavic, un taller de planxa i pintura que arriba als 25 anys de vida aportant l’experiència i professionalitat d’aquest quart de segle per ser reconegut com un taller de confiança i prestigi pels seus clients.

   25/04/2017 - 11:35h

Obre NYC Moda, amb grans descomptes de promoció

 
Acaba d’obrir portes al carrer Verdaguer número 21 de Vic, NYC Moda, un establiment de roba infantil, d’home i de dona amb una gran relació qualitat - preu en totes les peces tèxtils de la botiga.

   19/04/2017 - 09:16h

La roba adequada per a cada disciplina de dansa

 
Hi ha raons importants per a utilitzar la roba adequada en cada disciplina de la dansa. L’ús apropiat de la vestimenta, mitges, mallots i sabatilles, és important no només per la comoditat d’un mateix sinó perquè els instructors vegin si els moviments es duen a terme correctament. 

Redaccio   01/03/2017 - 10:05h

El pa més saludable a l’obrador d’Artipà

 
Tenir cura de la nostra salut a través de la bona alimentació és una de les tendències que, cada vegada, s’imposen més a la nostra societat. La necessitat de menjar productes naturals i saludables és un repte que afronten cada dia a Artipà, l’obrador artesà del carrer de Gurb de Vic especialitzat en l’elaboració de productes de qualitat superior i lliures d’additius, cent per cent naturals.

   22/02/2017 - 09:34h

Aromateràpia, saps què és?

L’aromateràpia, dins de la disciplina de les Teràpies Naturals, consisteix en l’ús dels olis essencials, que s’extreuen d’una gran varietat de plantes aromàtiques amb finalitats terapèutiques. El terme “aroma” al·ludeix al fet que cada oli posseeix una olor característica, mentre que “teràpia” fa referència al tractament de malalties. L’aromateràpia no reemplaça a la medicina tradicional sinó que l’acompanya i l’ús dels olis essencials contribueix a millorar la nostra qualitat de vida mentre harmonitza, relaxa o enforteix el nostre cos i ment.

   21/02/2017 - 09:05h

Dolça Il·lusió estrena nou local, amb més ‘xuxes’ que mai!

 
La botiga especialitzada en llaminadures i ‘xuxes’ de tot tipus, Dolça Il·lusió, s’ha traslladat a un nou local per oferir encara millor els seus productes.

Pàgina 2 de 24
< AnteriorSegüent >

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.