24/05/2017 - 09:45h

L’escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter, un exemple d’escola inclusiva

 
Tot i que a poc a poc comença a ser normal parlar de l’escola inclusiva, en la majoria de casos encara no tenim del tot clar què volen dir aquestes paraules. Sabem la base genèrica del concepte, però tampoc hem aprofundit en el que vol dir i el que suposa per una família que existeixi aquest projecte.

   18/05/2017 - 09:18h

La Quiropràctica: una professió entre la medicina convencional i la medicina alternativa

 
La quiropràctica s’emmarca dins la medicina convencional. Els doctors que exerceixen aquesta especialitat han cursat les mateixes hores lectives a la universitat que els metges convencionals, tot i que els doctors quiropràctics s’han especialitzat en la manipulació espinal (ajustament) a la columna vertebral i treballen per corregir les interferències que pateix el sistema nerviós, primordialment derivades de l’estrès quotidià, que ens sol comportar malestars físics i dolors de tota mena.

   17/05/2017 - 09:59h

El Centre Ghedina de Vic cuida el teu cos amb fisioteràpia, logopèdia i teràpies específiques

 
Fa més de tres dècades, des de l’any 1985, el Centre Ghedina de Vic treballa per atendre a cada pacient de manera personalitzada, entenent-lo de manera més complexa i aplicant-li els tractaments més adients segons les necessitats particulars.

   17/05/2017 - 09:42h

Sis consells per mantenir ben net el vostre raspall de dents

 
El principal propòsit, possiblement, d’un raspall de dents, és eliminar els bacteris que s’acumulen a la boca amb l’objectiu de mantenir la nostra boca lliure d’infeccions. Per això, és molt important mantenir-lo net i sobretot, recordar la conveniència de canviar-lo cada 3 mesos.

   16/05/2017 - 11:03h

Ivana Cosmètica Avançada obre portes amb tractaments capdavanters per cuidar el teu cos

 
Acaba d’obrir portes al carrer Bisbe Morgades 18 de Vic, Ivana Cosmètica Avançada, un centre que ofereix tractaments professionals pel teu cos amb solucions personalitzades per a combatre imperfeccions cutànies.

   09/05/2017 - 10:27h

Quan l’estètica i la salut es fusionen

 
El nostre centre té una llarga trajectòria i estem sempre en contínua evolució, com l’estètica, cercant metodologies per millorar la tècnica i fer-la més idònia en cada cas.

   04/05/2017 - 09:33h

La Teràpia Ortomolecular

 
La medicina Ortomolecular és un terme encunyat el 1968 pel dues vegades premi Nobel, Linus Pauling. Es basa en el convenciment que si a l’organisme se li proporcionen els micronutrients necessaris per al seu correcte funcionament, moltes de les anomenades malalties no es manifestarien, i les que ja ho han fet, podrien remetre parcialment o totalment.

   04/05/2017 - 09:15h

Com combatre les conseqüències de l’estrès a la teva mandíbula?

 
La mandíbula és un dels ossos clau de la boca. La seva correcta posició i el seu bon funcionament ens asseguren una masticació adequada i suposen una gran part de la salut oral. Però l’estrès diari pot portar a la sobrecàrrega de l’articulació que la uneix al crani i originar problemes d’esquena, coll, cap i dentadura.

   03/05/2017 - 12:06h

Depila’t a l’estiu!

 
FisioCorporal t’ofereix la Depilació Triphase, la fotodepilació que també es pot fer a l’estiu. Combina l’aplicació làser, la fotodepilació i el díode de ràfega per obtenir els millors resultats.

   03/05/2017 - 11:24h

L’Osteopatia ajuda al teu fill (II)

 
Cada vegada més pares i mares acudeixen a la nostra consulta amb la idea de realitzar-li al seu fill una revisió osteopàtica general a manera preventiva, per descartar alteracions en la seva esquena que, de gran, puguin afectar-los i ocasionar-los dolor.

Pàgina 2 de 92
< AnteriorSegüent >

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.