banner
   28/06/2017 - 10:38h

L'espectacle de llamps d'aquesta matinada vistos des de Sant Boi de Lluçanès

 
El canvi de temps anunciat comença a arribar i bona mostra és l'espectacle de llamps que s'ha vist aquesta matinada des de diversos punts de la comarca mirant al nord-est, entre el Berguedà i el Ripollès. La foto i el vídeo són del nostre col·laborador a Sant Boi de Lluçanès, Josep Martínez Castro.

-Mira el vídeo des del Facebook del MésOsona

   26/01/2017 - 11:15h

La neu emblanquina Osona i provoca alguns problemes al nord de la comarca

 
(Fotos: Josep Martínez, Montse Tarrés i Carles Muñoz).- Osona s'ha llevat aquest matí amb un mantell blanc a la majoria de municipis de la comarca. A molts llocs només ha estat una enfarinada però a les zones més altes, com al Lluçanès o al Collsacabra s'han arribat a acumular uns 10 centímetres de neu. A la foto superior, Sant Boi de Lluçanès i a la resta d'imatges, Munter i Rupit, altres poblacions afectades per la nevada.

Redaccio   03/01/2017 - 09:12h

Gener, el mes més fred

 
L’any s’ha estrenat amb temperatures de ple hivern gairebé arreu de Catalunya, especialment durant les nits. D’aquesta manera, ja s’han registrat els valors més baixos en el que portem de temporada.

   08/04/2016 - 09:16h

La pluja fa créixer el nivell d'aigua al pantà de Sau

 
El fotògraf Emili Vilamala ens fa arribar aquesta imatge comparativa del pantà de Sau, el passat dilluns i aquest dijous. En 3 dies ha pujat força el nivell d'aigua amb les pluges. Foto: Emili Vilamala.

   30/12/2014 - 07:02h

Consells d'autoprotecció davant la situació de forta baixada de temperatures

Davant la previsió de que els propers dies les temperatures seran molt baixes a la major part del territori, Protecció Civil de la Generalitat demana seguir els següents consells per evitar ensurts, i tenir especial cura d’infants i gent gran. 

   22/08/2014 - 09:03h

Protecció Civil activa en ALERTA el Pla INUNCAT per la previsió de pluges intenses

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat en ALERTA el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT d’acord amb les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar.

   22/02/2013 - 10:10h

La neu ja es deixa veure a les zones més altes d'Osona

 
El canvi de temps anunciat des de fa dies ha arribat amb baixada de les temperatures i les primeres nevades que ja enfarinen les zones més elevades de la comarca, com es pot veure a la imatge enviada per un lector de les teulades de Rupit. Es preveu que la nevada es pugui fer més intensa a la tarda, però amb gruixos poc importants.

-Més info a meteo.cat

   31/10/2012 - 09:20h

Es manté la prealerta de l'INUNCAT per les pluges al nord-est

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté en prealerta el Pla especial d'emergències per inundacions a CatalunyaINUNCAT per la previsió de què les pluges poden ser intenses fins aquest migdia sobretot al quadrant nord-est de Catalunya. També es manté l’avís per mal estat de la mar sobretot al litoral central i de la Costa Brava.

   19/10/2012 - 09:46h

Temporal de pluja des d'avui i durant el cap de setmana

A partir d'avui divendres i durant tot el cap de setmana s'espera un episodi de precipitacions que començarà al terç nord del país i que s'estendrà per tot Catalunya deixant quantitats de pluja abundoses.

-Tota la informació a Meteocat

   26/07/2012 - 09:55h

Avís de superació del llindar d'ozó troposfèric a la plana de Vic

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat va emetre ahir un avís per superació del llindar d'ozó troposfèric a la zona de la Plana de Vic.

Pàgina 2 de 9
< AnteriorSegüent >

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.