A Centelles es va representar El setge d'Ignasi Garcia Barba

Amb tres representacions al Casal F. Macià per la companyia local Pierrot Teatre

Centelles.- Un altre repte assolit, la companyia de teatre local Pierrot Teatre, va aprovar amb nota alta la seva nova proposta de portar a dalt de l'escenari El Setge d'Ignasi Garcia Barba en l'adaptació i direcció de Montse Albàs.
El Casal F. Macià de Centelles va acollir fins a tres representacions aquest cap de setmana, el divendres, el dissabte i el diumenge.
L'obra participava en la proposta del gran repte col·lectiu d'aconseguir que s'omplin les platees dels teatres d'arreu de Catalunya per homenatjar com mai les arts escèniques. Un complet massiu, inèdit al món, i amb un protagonista principal destacadíssim: tu. Només calia triar la teva butaca, seure i gaudir de l'espectacle. La resta serà història.

A Centelles es va representar El setge d'Ignasi Garcia Barba 2

El Setge és una comèdia d'espies en format de comèdia de trama, situada el 1713 i 1974 durant el setge de la ciutat de Barcelona. És quan la ciutat decideix resistir i fer front a les tropes borbòniques que Agustí Copons fuig amb la seva dona Joana i la seva filla Marianna a un palauet que tenen en les seves finques d'Alella. Com l'Agustí simpatitza amb la causa borbònica, vol convertir el seu palauet en una petita cort on poder rebre als comandants que dirigeixen el setge de la ciutat comtal. Entre ells, el Duc de Popoli i el duc de Berwick. Un tal Pau Guerra, cap de l'espionatge català, convenç Marianna, la seva enamorada, perquè li faci d'espia i pugui saber a l'avançada els plans dels borbònics per atacar Barcelona. Marianna accepta.

Però la cosa es complica quan els borbònics intercepten el llibre amb els codis secrets que els resistents de Barcelona utilitzen per intercanviar missatges amb les tropes catalanes que estan per tot el territori. Caldrà, costi el que costi, recuperar aquest valuós llibre.
Una obra on apareix amb tot luxe de detalls la vida quotidiana, i també dels fets històrics i polítics, d'aquella època de la societat i l'economia de Barcelona.