Ja està en marxa?
Pràcticament sí. De cara al setembre arrencarem la reforma del primer pis, i ja a dos o tres anys vista farem les de segon pis.
Ara, però, les teniu operatives?
Sí, i tant! Les habitacions estan en marxa, encara no estan reformades, però ja oferim el servei d’hostal també.
Com definiries la cuina del restaurant?
Jo sempre dic que és cuina catalana, casolana, de proximitat i de temporada. Bàsicament això.
Feu menú?
Sempre hi ha un menú, cada dia. El d’entre setmana ja és un menú molt complet, que compta amb cinc plats a escollir de primer i cinc plats a escollir de segon, i el tenim a 16 euros. El del cap de setmana és una mica més elaborat, amb plats com xai a la brasa, guisats...
Quin plat destacaries de la cuina de l’Hostal?
Doncs mira, tenim el carpaccio de tomàquet que ens surt boníssim. També fem unes amanides molt completes, que ara venen molt de gust.
Tot just vau inaugurar el passat 4 de juliol. Com valores aquests primers dies en funcionament?
Estic molt content de la reacció del poble i de la rebuda de la gent, la veritat. És cert que encara falta molta feina a fer per tal de donar-nos a conèixer i arribar a tothom, sobretot a la plana i a la resta de la comarca. El turisme, també el de proximitat, ha de saber que poden tornar a venir aquí a l’Hostal. Això encara s’ha de treballar, però de moment aquests primers dies els hem viscut amb molta il·lusió i també és el que hem rebut per part de la gent del municipi.
Hi havia ganes que es reactivés aquest espai?
Sí, l’Hostal és un punt de trobada per a molta gent. Estem pràcticament al centre del poble, tenim la residència aquí al costat, per exemple, i a la gent gran els ve molt de gust poder tornar a gaudir d’aquesta terrassa que, a més, els queda a peu pla.
Per acabar... Quin és el secret perquè la gent se senti com a casa?
El bon tracte del personal. Si el tracte de les persones que formen l’equip és un tracte proper i amable, la gent se sentirà com a casa. I això, al cap i a la fi, és el més important.