Dos centellencs fan podi En el 43è Concurs de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Joan Mas i Jaume Guinovart van tornar a fer un resultat espectacular a la meca de la ratafia

Un any més, els centellencs Joan Mas i Jaume Guinovart, acompanyats de les seves respectives parelles, van tornar a fer un resultat espectacular a la meca de la ratafia, en el 43è Concurs de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, que ha tingut lloc aquest cap de setmana en aquesta població de la Selva.

Els de Centelles, en aquesta edició, han quedat segons, d'un total de 301 participants i en una disputada final amb només les deu millors ratafies que hi han participat.

Mas i Guinovart ja han fet podi els darrers anys, essent primers en diverses edicions. La seva ratxa de fer la millor ratafia del món, des de Centelles, continua sense baixar el llistó, donant una qualitat, olor, sabor i aroma únics que el jurat ha sabut valorar en la seva justa mesura. Un jurat que estava format per les sommeliers Anna Casabona i Victòria Ibáñez, el xef Lluc Quintana, la periodista Trinitat Gilbert i Xavier Codina, de ratafia Russet d'Olot.