Mònica Costa: ‘Alguns proveïdors se sorprenen quan dic que soc la cap del restaurant'

La Mònica gestiona el restaurant Untok situat a Gurb

La vocació empresarial de la Mònica li ve de molt jove. Va començar a treballar en el món de l’hostaleria, fins avui dia que porta un restaurant des de fa deu anys.

Considera que dins de tota la feina que ha hagut de desenvolupar, no ha sigut difícil, però si que ha hagut de gestionar situacions complicades. Per exemple, quan és l’hora de tractar amb proveïdors o comercials, el primer contacte que té sempre li pregunten: Puc parlar amb el teu cap? I la seva resposta és: Jo mateixa. Encara, a hores d’ara, alguns d’ells se sorprenen.

Vol reivindicar que queda molta feina per fer, per tal d’aconseguir que totes les persones estiguin igualades.

Un consell que vol transmetre a totes les dones és que tirin endavant els seus projectes i oportunitats que se’ls hi presentin i que les ganes són més importants que la por.

Finalment, remarca que “hi ha moments difícils, no sempre és fàcil, però de tot se n’aprèn, cada dia és un aprenentatge constant posant- hi ganes i esforç”.